Ontwerp je eigen kerstkaart met foto

Kado Tips

Categorie

Kaarten, Kerst
Verras dit jaar jouw familie en vrienden met een originele kerstkaart met eigen foto! Je bent in ieder geval uniek en je maakt het extra persoonlijk door een persoonlijke kerstwens toe te voegen. Het versturen van kerstkaarten met eigen foto wordt steeds populairder. Zeker bij gezinnen.

Leuk voor familieleden om foto's te onvangen van de kleinkinderen, nichtjes en neefjes. Ook leuk om deze foto's te bewaren in plakboeken. 

Je kunt kiezen uit verschillende varianten en formaten kerstkaarten. In dit blog geven de tips waar je het beste online je eigen kerstkaarten met foto online kunt maken en bestellen.

Greetz

Greetz is de Nederlandse marktleider. Hier ontwerp je een eigen kerstkaart waarbij je kunt kiezen uit verschillende effecten, kaders en versieringen. Naast het uploaden van je persoonlijke foto uiteraard. Alle formaat kaarten zijn aanwezig.

eigen kerstkaart ontwerpen greetzkerstkaart greetz

Pixum

Pixum een van de meest populaire aanbieders van online fotoservices in Nederland en vele andere landen in Europa. Pixum is meervoudig testwinnaar van kwaliteit en service.

Ontwerp jouw fotokerstkaart bij Pixum.

ontwerp je eigen kerstkaart met foto pixumontwerp je eigen kerstkaart pixum

Webprint

Kerstkaarten maken met een foto is eenvoudig en voordelig bij Webprint.nl! Ruime keuze uit verschillende ontwerpen en formaten. Op de site staan bijna altijd aanbiedingen met een kortingscode. 

Ga direct naar Webprint.

ontwerp eigen kerstkaart met foto pixum ontwerp je eigen kerstkaart met foto ontwerp je eigen kerstkaart met foto 

kerstkaart met foto

 

 

Wij wensen jou veel plezier met het ontwerpen van jouw kerstkaart met foto.  

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.