Oranje pak

Een geweldig en betaalbaar oranje pak voor mannen. Een volledig herenpak bestaande uit een oranje pantalon, jasje en bijpassende oranje stropdas! Een leuk pak voor Koningsdag.

Dus heb je binnenkort een feest waar je graag in een kleurrijk oranje herenpak naartoe wilt, of zoek je oranje kleding voor Koningsdag. In dit oranje pak mag je gezien worden.

Deze feestelijke oranje pak van Opposuits in de kleur oranje (en in vele alle andere kleurrijke modellen verkrijgbaar) is voor een vriendelijk prijsje online te koop op BOL.com: oranje mannenpak. Om de prijs hoef je het niet te laten, toch?!

Oranje pak man online


Naast een effen oranje mannenpak vind je er ook een zwart pak met oranje opdruk. Dit pak is voor de man die wel van een geintje houdt en het prima vindt om in de spotlights te staan.

zwart met oranje mannenpak zwart pak met oranje pompoenen

Het oranje mannenpak is heel betaalbaar en wordt geleverd met broek, colbert en stropdas. Het is een echt pak waarin je opvalt! Met dit oranje pak ben je klaar voor Koningsdag 2016!! Kom maar op met de gezelligheid! Bekijk deze en alle andere gekleurde mannenpakken online op Bol.com: betaalbaar oranje pak Opposuits

oranje pak opposuits online

Meer leuke mannenpakken in diverse kleuren vind je hier: ZOOK.nl - mannenpakken