Over ZOOK.nl

Op 14 februari 2012, hoe symbolisch is dat, zijn wij Trudy Ravensbergen en Elles van Velde-Albering ZOOK.nl gestart! Nou ja gestart….Eigenlijk waren we een half jaar daarvoor al begonnen. 

Na avonden vol pastasessies, strippenkaarten vol van de coffee company en de nodige out-of-the-box wijnvarianten hebben we het plan gevat een website te beginnen om vrouwen met weinig tijd te inspireren op het gebied van negen uiteenlopende categorieën. Zeg maar de site die je dagelijks moet bezoeken voor alle ‘must haves’ en ‘nice to haves’ voor een leuk en ontspannen leven. Met als extra missie: het stimuleren van vrouwelijk talent door het beschikbaar stellen van een platform (door middel van bloggen) en starterskapitaal voor vrouwelijke ondernemers. 

team ZOOK.nl inspiratie drukke vrouw

En hoe toevallig is het; we zijn zelf ook vrouwen met weinig tijd maar een leuk leven! Beiden houden we al jaren verschillende ballen hoog door werk te combineren met tijd voor kids, man, vriendinnen, sport, uitjes en persoonlijke ontwikkeling. En we weten één ding zeker, we zijn geen uitzondering.

Voor ons in ieder geval de hoogste tijd om het over een andere boeg te gooien en samen in de wereld te stappen van het eigen ondernemerschap. Want wat is nu leuker dan samen ondernemen met je vriendin, je eigen tijd indelen, waarbij werk behoorlijk efficiënt gebeurt (not), omdat er tussen de bedrijven door uiteraard altijd moet worden bijgekletst over de eerste dansles van onze dochters, de discussie met je man of dat hilarische avondje stappen. Of is het eigenlijk werken tussen de bedrijven door???

ZOOK.nl! Hip, kort, vervoegbaar en net iets anders. Vanaf het eerste moment spreken wij ZOOK consequent op z’n Engels uit, waardoor je fonetisch gezien uitkomt op ZOEK. ZOOK.nl is een unieke, nieuwe website voor de drukke vrouw met een bundeling van bijzondere webshops, handige diensten en interessante blogs over alle zaken die het leven aangenaam en makkelijk maken.

Join ZOOK.nl and have a ZOOKalicious life! 

Ondertussen is ZOOK.nl uitgegroeid tot een online inspiratieplatform waar dagelijks duizenden vrouwen op kijken om ideeën op te doen voor allerhande zaken. Tijd dus om het team uit te breiden met twee kanjers: Astrid Sieswerda en Annemarie Voogt.

We hopen jullie met dit versterkte team nog beter te kunnen informeren van alle leuke online zaken.

team ZOOK.nl collega's 2015

ZOOK.nl 
Elles van Velde & Trudy Ravensbergen
Janskerkhof 16
3512 BM UTRECHT

KVK 54636973 - Bank ABN AMRO 50.57.73.376

Wil jij anderen inspireren? Wil je adverteren? Heb je tips? Of wil je bloggen? Mail ons op info @zook.nl. Of vul onderstaand formulier in.