Positiemode - de leukste webadresjes

Waar koop je nu online hippe en betaalbare positiekleding, lees in dit blog onze ♥ top 5 webshops waar je zeker kunt slagen voor een leuke zwangerschapsgardarobe.

Gefeliciteerd je bent zwanger! Leuk, hopelijk voel je je ook fit. De eerste weken kun je nog prima rondlopen in je normale kleding. Maar na ongeveer drie maanden kan het zijn dat je broeken beginnen te knellen.

Heb je nog een beeld van alleen maar wijde soepjurken voor zwangeren dat hoeft echt niet meer. Er zijn zoveel leuke hippe merken op de markt gekomen zodat je er tijdens je zwangerschap hip, mooi, vrouwelijk, stoer of stijlvol kunt uitzien. Zowel op je werk als in je vrije tijd. En heb je een hekel aan zwangerschapsbroeken met een hoog elestiek je kunt ook kiezen voor leuke leggings met een stretch jurkje. Of een legging met een mooi lang t-shirt in combinatie met een mooi colbert.

Het is wel belangrijk dat je kiest voor zwangerschapskleding merken zodat je kleding mooi in vorm blijft en voldoende steun geeft.

Positiekleding shoppinglijstje:

  • een goeie spijkerbroek/ spijkerlegging
  • een opvallende legging
  • een zwarte en witte broek
  • 3 lange basis t-shirts
  • 2 stretch jurkjes (voor werk, feestje en vrije tijd) één met print en één in een basiskleur die goed past bij jouw stijl
  • een colbertje
  • een lang vest

Onze top  webshops voor hippe en betaalbare positiekleding zijn:

Bo Lifestyle
Noppies
Wehkamp
positielingerie.nl
Zalando

 

 

 

Bo Lifestyle shop hier online leuke betaalbare positiejurkjes, zwangerschapsbroeken, treggings, basic t-shirts en accessoires.
 
Noppies verkoopt een naast haar kinderkleding lijn een ontzettend mooie, hippe lijn postitiekleding van mooie stoffen en met een hele fijne pasvorm.
 
Wehkamp, pas op... teveel leuks op deze site te vinden ;-) Je shopt hier online ontzettend leuke positiekleding een aantal bekende  merken. Van Queenman en Supermam tot de betaalbare positiekleding van C&A.
 
Zalando-hippe jurkjes: de collectie is gevarieerd en bevat jurkjes voor verschillende gelegenheden tijdens je zwangerschapsperiode. Laat je inspireren door fashion in verschillende stijlen.
 
En ben je op zoek naar mooie zwangerschapslingerie of badmode dan slaag je zeker bij deze webshop: positielingerie.nl
 
Heb jij een leuke aanvulling op onze TOP 5 leukste webshops voor hippe en betaalbare positiekleding, mail ons.