Regenjaszie

Heb je de nieuwe 'regenjaszies' van HEMA al gespot? Leuke regenjassen voor kinderen met reflecterende accenten. En dat is even handig! Zo is je kind met slecht weer toch goed te zien.

Voor jongens heb je een makkelijk opvouwbare blauwe regenjas met reflecterende accenten bij de zakken en op de rug. Voor de meisjes kun je kiezen tussen een gezellig rood regenjaszie met witte stippen en reflecterende accenten of een fris geel jasjes met reflecterende druppels (daar gaat de zon bijna van schijnen). Of kies je voor het blauwe regenjaszie met sterren?

Wij zagen het effect van de refelecterende onderdelen pas goed, toen we het filmpje over de HEMA regenjaszies hadden bekeken. Wat ons betreft is het een heel fijn idee dat de kinderen bij onstuimig weer beter zichtbaar zijn door de reflectoren. Bekijk het effect van de reflectoren op de regenkleding in het filmpje.

regenjas kind met reflectie 

Onmisbaar in Nederland, zo'n 100% waterdichte regenjas. De regenjassen zijn lekker licht en ook nog eens vrij van schadelijke ftalaten. Kijk op HEMA.nl - regenkleding voor alle specificaties.

regenjas kind reflectoren

leuke blauwe regenjas kind met sterren

En, ben je dan toch online (of in de winkel) shop er dan meteen van die handige bijpassende regenlaarsjes bij. 

 

leuke regenlaarsjes kind online

En ladies, opgelet: limited edition, dus maar beperkt verkrijgbaar, is deze gele regenjas voor dames. De makkelijk opvouwbare getailleerde regenjas met capuchon is lekker licht, heeft twee steekzakken aan de voorkant en is afgewerkt met een ritssluiting. De gele regenjas heeft reflecterende accenten in druppelprint. Zorg dat je er snel een scoort voordat ze zijn uitverkocht! Kom maar op met het slechte weer, wij zijn er klaar voor!

gele regenjas voor haar

Bekijk de hele collectie regenkleding, regenpakken, laarzen en paraplus online op HEMA - regenkleding.