Schoolagenda

Leuke schoolagenda's! Vanaf september beginnen veel kids en middelbare scholieren aan een nieuw schooljaar vol nieuwe ervaringen! En de belangrijkste en praktische musthave is dan een schoolagenda.

Vroeger was dit echt een ding! Al heel vroeg hield je in de gaten wanneer de nieuwe schoolagenda's uitkwamen. En de keuze voor een bepaalde agenda zei veel! Je schoolagenda moest uitstralen wie je was en wat je leuk vond.  Wij wensen je veel plezier met het uitkiezen van de leukste.

Dit jaar vind je een bijzonder uitgebreide lijn agenda's bij de HEMA. Je vindt er mooie stijlvolle, simpele schoolagenda's, agenda's in het Nederlands maar ook Engelse agenda's en een heleboel leuke agenda's van Blond Amsterdam tot Paul Frank.

schoolagenda's online meisje

Wat ook leuk en origineel is: maak je eigen schoolagenda. Bijvoorbeeld met vakantiefoto's of andere leuke kiekjes. Super leuk om het hele schooljaar met zo'n persoonlijke en leuke agenda te werken. Je kunt de agenda's heel makkelijk zelf online samenstellen. Kijk hier voor de mogelijkheden: schoolagenda met foto's

schoolagenda met foto's

schoolagenda/ online kopen