Skoeq

Zoek je een bijzonder kado voor een man, dan ben je hier aan het juiste adres.

In de webwinkel Skoeq.nl vind je een hele goede selectie stoere, trendy en stijlvolle design accessoires en mode accessoires die super zijn om kado te geven aan een man. Van verzorgingsproducten, mooie lampen, bijzondere cadeaus, trendy woonaccessoires tot tassen en smartphone accessoires.

Allemaal leuke kado's voor de man!

FRANK VAN GESTEL SKOEQIN GESPREK MET

Frank van Gestel is de oprichter van de webshop Skoeq.nl, een webwinkel met design woonaccessoires, lifestyle producten en cadeau artikelen, speciaal gericht op de (singel) man. Bij deze in 2012 opgestarte webshop komt zijn passie voor mooie woonaccessoires en meubels en stijlvolle producten goed van pas. We spraken Frank over zijn werk en zijn passie.


Hoe ben je op het idee van jouw site gekomen?

Het idee voor de webwinkel is ontstaan doordat ik zelf op zoek was naar woonaccessoires en merkte dat er geen specifiek aanbod voor mannen bestond. Het aanbod in zowel winkels als online is toch vaak gericht op vrouwen. Deze woonaccessoires zijn voor de meeste mannen een beetje te lief, te kleurrijk, te bloemrijk, kortom te vrouwelijk. Skoeq.nl speelt daarop in door woonaccessoires aan te bieden met een meer stoere en mannelijke uitstraling. Naast woonaccessoires biedt Skoeq ook lifestyle producten aan, speciaal gericht op mannen. Toen ik een gesprek hoorde tussen vrouwen dat ze het zo moeilijk vonden om een leuk cadeau voor een man te kopen, ontstond bij mij het idee om de lifestyle producten ook als cadeau aan te bieden.

Waar droom je van?

Mijn droom is om uit te groeien tot de webwinkel voor de (single) man op het gebied van woonaccessoires, lifestyle producten en cadeauartikelen.

Kijk voor meer informatie op www.skoeq.nl

 
Waar ben je trots op?
Skoeq is gebaseerd op een concept dat zowel vrouwen als mannen aanspreekt. Ik krijg vooral positieve reacties van vrouwen als ik vertel dat ik stijlvolle (dus geen goedbedoelde prullaria) en betaalbare mannencadeaus aanbied. Mannen houden niet zo van winkelen en zeker niet van te veel keuzes en vinden het dus wel makkelijk dat Skoeq het assortiment speciaal op hen gericht heeft.
 
Wat is jouw favoriete product?
Een product moet van goede kwaliteit, stijlvol en het liefst functioneel en duurzaam zijn. Deportemonnees van Exentri voldoen aan al deze voorwaarden. Het innovatieve ontwerp is klein en handzaam maar het is toch een volwaardige portemonnee, toegespitst op het betaalmiddel van nu; de creditcard. Tel daar de keuze uit verschillende kleuren/patronen en de luxe geschenkverpakking bij op en je hebt mijn favorieten product. Ideaal voor jezelf of om iemand anders cadeau te doen.