Slippers en sandalen voor meisjes

Trends
De eerste zonnestralen zijn in beeld, tijd om na te denken over nieuwe slippers of sandalen voor je dochter/meisje.Wat is in? Welke slippers zitten lekker? Welke sandalen gaan niet gelijk stuk? Kinderen hebben het vaak warm en daarom zijn slippers razend populair.

Laat je inspireren in deze blog zodat jij op tijd de leukste slippers kunt bestellen voor jouw dochter.

1. Slippers en sandalen van Birkenstock

Birkenstoch is jarengeleden begonnen aan haar comeback. De afgelopen drie zomers blijft dit merk het meest verkocht aan meisjes. Birkenstock zijn populair omdat je kunt kiezen uit verschillende modellen. Heeft jouw dochter smalle of brede voeten? Voor ieder type voet heeft Birkenstock een fijne sandaal. 

2. Slippers en sandalen van Clic!

Een goed alternatief voor Birkenstock. Dezelfde prijs kwaliteit verhouding maar iets meer aangekleed. Bijvoorbeeld met een mooie leren bloem bij de voeten als leuke accessoire. 

3. Slippers en sandalen Fullstop

Fullstop kleedt haar slippers en sandalen aan met mooie grappige bandjes in verschillende kleuren en prints. Iedere slipper heeft een eigen mix & match van materialen. Deze slippers zijn iets meer aangekleed en vooral populair bij meisjes uit de midden- en bovenbouw. 

4. Sandalen van Sanita Clogs 

Een relatief onbekend merk nog in Nederland maar razend populair in Scandinavië. Hippe klompen van het Deense merk Sanita. De sandalen zitten heel comfortabel. Ze zijn opvallend en origineel. Je kunt kiezen uit leuke prints. Wil je iets minder opvallend, kies dan voor één kleur. 

5. Slippers en sandalen van Clarks

De collectie van Clarks bestaat dit jaar uit zonnige kleuren, studs en grappige applicaties zoals bijvoorbeeld een vlinder. De slippers zijn heel flexibel en van zeer hoogwaardige kwaliteit. 

 

 

Deze mooie slippers en sandalen koop je online op 1 adres. 

Onze ZOOKalicious websites voor orginele slippers en sandalen zijn:

1. Shuz
2. Topshoe
3. Nelson
4Kleertjes
5. Kixx Online

 

Heb jij een leuke aanvulling op onze top 5 slippers en sandalen voor meisjes, mail ons.