Spannend kinderfeestje

Wil je een echt spannend kinderfeestje organiseren voor kinderen van 7 t/m 13 jaar, een feestje waarin een misdaad opgelost moet worden of een mysterie ontrafeld?

Kijk dan eens naar het spannende aanbod interactieve speurtochten en spellen van Spyctive misdaadspellen. In het spannende missiedossier wordt gewerkt met videomateriaal en websites waar nieuw bewijsmateriaal te vinden is. Tijdens de zoektocht op het kinderfeestje hebben kinderen via telefoon en e-mail contact met geheim agenten van het Nationaal Opsporingsinstituut. Dit maakt de missie heel realistisch. De interactieve spellen zijn voor de leeftijd 7 t/m 10 en 11 t/m 13. De misdaadspellen kunnen thuis (binnen of buiten), of op een andere zelfgekozen locatie plaatsvinden. 

Kijk voor meer informatie over deze spannende kinderfeestjes, de inhoud van het missiepakket en de accessoires die je er eventueel bij kunt bestellen op Spyctive Misdaadspellen. Meer leuke ideeën voor je kinderfeestje nodig of misschien zoek je nog een inspiratie voor een traktatie? Kijk op ZOOK.nl - kinderfeestje of kindertraktatie voor meer leuke tips.