Stoere jongenskamer

Kleine mannetjes worden groot, dus tijd om de slaapkamer om te bouwen tot een stoere jongenskamer. Wij geven je graag wat tips en ideeën ter inspiraties voor de inrichting van een stoere jongenskamer.

Een kinderkamer heeft vaak de volgende drie meubels: een bed, een kast en een bureau. Kies voor een stoere themakleur als je de kamer meteen veel karakter wilt geven, of kies voor een basiskleur (bijvoorbeeld wit of hout) en kleed de jongenskamer aan met wat leuke stoere details met accentkleuren. Het voordeel van een basiskleur is dat je de kamer na een aantal jaren gemakkelijk een andere look & feel aan de kinderkamer kunt geven, zonder teveel kosten. Je past dan alleen de accessoires aan en de jongenskamer ziet er meteen anders uit. De hoofdfoto is het stoere tipibed van het merk Woood.

Stoere jongenskamer

Een fijne site om inspiratie op te doen voor een stoere jongenskamer is IKenIK.nl. Je kunt op die site makkelijk zoeken leeftijd en thema. Je vindt op die site echt alles wat je nodig zult hebben voor de inrichting van de kinderkamer. Van stoere meubels, accessoires, lampen muursticker tot beddengoed. Als je weinig tijd hebt om te zoeken, kun je hier ook complete kinderkamers kopen. Je koopt dan in een keer bijvoorbeeld een stoer bed, kast en bureau die allemaal op elkaar zijn afgestemd. Kijk ter inspiratie voor stoere meubels op IKenIK: inspiratie stoere jongenskamers

stoere jongenskamer met wit en lichtgrijs

stoere jongenskamer lichtgrijs met steigerhout jongenskamer witte meubels inspiratie stoere jongenskamer lichtgrijs rood en zwarte accenten

Stoere meubels en accessoires jongenskamer

Ook zo'n leuk merk met accessoires voor de jongenskamer is KidsDepot (zie onderstaande foto). Je vindt daar veel stoere krukjes, stoelen, tafels en opbergbakken van metaal en hout in diverse stoere kleuren. Bekijk de hele collectie van KidsDepot online.

stoere accessoires kinderkamer jongen

Ook van hetzelfde stoere merk Kidsdepot is deze leuke tafeltent. Okay, niet echt geschikt voor de jongenskamer, maar wat een aanwinst voor de woonkamer. Tover je kamer om in een leuke speelplek met deze stoere tafeltent. Iets voor jou?

stoere tafeltent jongenskamer

Al doet de naam Babypark anders vermoeden, je vindt er heel erg veel leuke en stoere meubels en accessoires om de jongenskamer mee in te richten.  Van bedden, boekenkasten, kledingkasten tot stoere accessoires. Bekijk het aanbod kinder en tienerkamers online bij Babypark: Stoere meubels jongenskamer

stoere boomhut jongenskamer jongenskamer met stoere bedstee

Meer leuke tips voor een stoere jongenskamer:

Muurstickers en behang van vind je hier meer inspiratie: Muurstickers op ZOOK
Hele stoere lampen die ook leuk zijn voor een jongenskamer vind je op ZOOK.nl: stoere lampen

stoere lampen

Is het een tipi? Is het een bed? Het is een tipibedDit ontzettend gave bed ook natuurlijk ook niet aan dit lijstje ontbreken. Het stoere kinderbed is van het merk Woood. 

stoer jongensbed tipi woood

Tot slot nog een leuk voorbeeld van een inrichting voor een stoere jongenskamer in blauw, grijs en groen met een stoer bureau en bed van Woood. Bekijk deze kinderkamers online op: IkenIk Deze kinderkamermeubels zijn ook heel geschikt voor wat oudere kinderen.

stoere jongenskamer meubels online

leuke inrichting jongenskamer wood uitgevoerd in stoer donkerblauw donkerblauw stoer bureau voor jongenskamer woood

We hopen dat je hier wat leuke inspiratie en tips hebt opgedaan. Veel succes met het inrichten van de stoere jongenskamer.