Tip: fair trade of duurzaam kado online

Kado Tips

Categorie

Duurzaam kado
Zoek je een bijzonder fair trade of duurzaam geproduceerd kado online, dan geven wij je graag wat tips. Want leuke webshops met mooie fair trade spullen of duurzame woonaccessoires zijn er genoeg. Hier vind je onze favoriete shops.

IamRecycled

IamRecycled is een geweldige webshop met woonaccessoires die met de hand zijn gemaakt en voornamelijk bestaan uit gebruikte, recycled, materialen of restmateriaal. Je vindt online de leukste poefjes gemaakt van oude dekens, kistjes van sloophout etc. Een leuke site voor duurzame woonaccessoires en hippe kado's. Kijk bijvoorbeeld bij de duurzame kado's in hun categorie kleinwaar. Tip: wij zijn fan van de originele duurzame bijzettafels. 

i am recycled kado online

FAIRyGOOD

Bij FAIRyGOOD vind je online duurzame woonaccessoires, sieraden en kleding, faitrade geproduceerde kookspullen en leuke spullen voor de kids.

FAIRyGOOD werkt samen met hulporganisaties die kleinschalige projecten ondersteunen in ontwikkelingslanden. Op de site vind je een ruim aanbod duurzame kado's.
 
duurzame woonaccessoires en kado's
Wil je meer tips voor een duurzaam en/of fair trade geproduceerd kado, kijk dan op onze overzichtspagina met duurzame kado's voor meer tips en ideeën: ZOOK.nl duurzame-kado's

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.