Verkoop woning - digitale styling huis

Woon Tips

Categorie

Wonen, De leukste woonwebwinkels, Verbouwen en verhuizen
Wil je je huis verkopen of verhuren maar is de huidige inrichting of indeling van je huis niet optimaal, kijk dan naar de mogelijkheden van een digitale re-styling van je huis. Geen gesleep met nieuwe luxe meubels, geen last-minute schilderbeurt of verbouwing. Maak je huis op papier of online aantrekkelijk, zodat potentiële kopers of huurders van je huis alle mogelijkheden van je huis zien. Geef je verkoop een boost met deze verkooptips!

PhotoRestyle digitale styling huis
PhotoRestyle is gespecialiseerd in het bewerken van foto's, specifiek voor de woningbranche. Met gekwalificeerde architecten en fotobewerkingspecialisten zijn ze staat zijn de virtuele "look & feel" van de binnenkant van jouw woning drastisch verbeteren.

Is de inrichting van je huis niet meer van deze tijd of bijvoorbeeld heel smaakgevoelig ingericht, dan kunnen de specialisten van PhotoRestyle er een mooie toegankelijke look aan geven. Is een ruimte nu een rommelkamer maar zeer geschikt voor een badkamer, dan kan PhotoRestyle dat virtueel laten zien. 

digitale styling huis

verkooptips huis verkopen

De kamers (of verschillende ruimtes) worden virtueel opnieuw ingericht, van andere meubels voorzien, of voorzien van een andere stijl en andere kleuren. Een slaapkamer kan worden omgetoverd in een keuken, een paarse muur voorzien van een virtuele laag witte verf. Omdat PhotoRestyle de aanpassingen digitaal doet, hoef je zelf geen enorme aanpassingen aan je huis te doen om je huis klaar te maken voor de verkoop of verhuur. Laat gewoon de "voor" en "na" beelden in de verkoopadvertentie zien. Dit zal de potentiele kopers van je huis helpen om een beeld te krijgen over hoe jouw woning eruit zou kunnen zien.

verkoopstyling huis digitaal

Bekijk alle verkooptips en mogelijkheden voor de digitale styling van je huis online op: PhotoRestyle

Veel succes met het verkoopklaar maken van je woning!

Reacties (2)

Sandra
Bedankt voor deze tip! Ik heb inderdaad een foto van onze rommelzolder laten bewerken en kon zo goed laten zien dat dit eenvoudig een kinderkamer kon worden. Ik wil niet zeggen dat wij hierdoor ons huis hebben verkocht maar het heeft zeker goed geholpen om de kijkers een idee te geven hoe het huis verbouwd kan worden. Groetjes, Sandra
Elles.Velde
Ha Sandra, goed om te horen. Bedankt voor je leuke reactie. gr, Elles

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.