Pimp je traktatie

Meri Meri, pimp je traktatie. Moet je kind op school trakteren maar heb je geen tijd om hele knutselwerken in elkaar te zetten, dan zijn deze papierwaren van Meri Meri een perfecte oplossing om je traktatie te pimpen.

Net nieuw zijn de kant en klare sets om cupcakes mee te versieren. Super hippe sterren op prikkers en kleurrijke cupcakehouders. Je kunt er zelfs bijpassende slingers bij kopen. Met deze DIY cupcake set maak je van elke traktatie in een handomdraai een feest. Prikkers erin, eventueel de slinger erbij ophangen en het feest kan beginnen. Bekijk de set om je traktatie te pimpen hier: cupcake set

cupecake traktatie meisje cupcake traktatie jongen pimpen

Een bakje popcorn of schijfjes appel trakteren? Het ziet er zoveel gezelliger uit in een bekertje met een kapitein, konijn of rendier. Of maak van simpele cupcakes een gezellige kindertraktatie door deze Meri Meri strikjes of papieren waaiers erop te zetten.

Dus twijfel niet langer wat te trakteren, pimp je traktatie met deze leuke Meri Meri accessoires. Meri Meri papierwaren (naast producten om je traktatie te pimpen, hebben ze ook hele leuke feestartikelen een kaartjes) vind je online op VT Wonen. Bekijk de hele collectie hier: Meri Meri en pimp je traktatie.

pimp je traktatie meri meri prikkers leuk weggooi servies kinderfeestje

Ook leuk is de cupcake kit met vogeltjes. Gebruik de kleurrijke bakjes, maak je eigen cupcakes en prik er zo'n gezellige vogel bovenop. Zo pimp je je traktatie in een handomdraai. Leuk voor op school of als geboortetraktatie.pimp je traktatie

Meer leuke ideeën om een traktatie te maken nodig? Bekijk onze overzichtspagina: ZOOK.nl/kindertraktaties