Originele traktatie - tips en leuke ideeën

Feest Tips

Categorie

Keuken, Kindertraktaties, Feest, Feestartikelen
Zoek je leuke tips en ideeën om een originele traktatie zelf te maken, kijk dan eens naar deze traktaties. Voor sommige traktaties moet je even de keuken in, andere zijn juist heel makkelijk maar vooral leuk om te trakteren.

Traktatie 1: zelf originele snorrenkoekjes maken

Vind je het leuk om even de keuken in te gaan om een traktatie zelf te maken, kijk dan eens naar de leuke en originele koekjesvormpjes van het merk FRED. Het zijn vormpjes van snorren die je makkelijk in het deeg kunt drukken. Voor een extra leuke zelfgemaakte traktatie te maken, kies je voor twee kleuren deeg (eentje met bijvoorbeeld wat cacao erdoor). Met deze traktatie is het 'succes op een lach' verzekerd. Tip: kijk voor alle originele Fred artikelen voor het maken van een leuke traktatie hier: Gadgethouse/Fred

fred snorren traktatie koekjes om te trakteren snorrenset fred koekjes trakteren

Traktatie 2: Pimp je cupcakes

Gespot op de super feestelijke site KeParty zijn deze leuke cupcake en bonbon vormpjes waarmee je een simpele lekkernij, zoals de zelfgebakken cupcakes, omtovert in een prachtige traktatie. De vormpjes zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. En zeg nou zelf, het ziet er toch meteen leuk uit!

originele cupcake vormpjes traktatie tips

Traktatie 3: Makkelijke traktatie met originele prikkers

Heb je juist geen zin om lang in de keuken te staan om een traktatie zelf te maken, kijk dan naar deze originele prikkers. Koop mini muffins bij de bakker of supermarkt en prik de prikkertjes erin. Tip: als je een gezonde traktatie wilt maken, kun je ook kiezen voor stukjes komkommers, kaas of fruit (mandarijn of appel) en prik je de prikkers erin. Je traktatie ziet er in een handomdraai bijzonder origineel en leuk uit.

leuke prikkers voor traktatie originele traktatie ideeen

De snorrenprikkers van Fred vind je: Gadgethouse/Fred
De andere trakatieprikkers en wensbootjes van Jurianne Matter vind je hier: Meri Meri DIY traktaties

Traktatie 4: makkelijke kindertraktatie zelf maken

Traktatieklets is een set van 36 leuke, originele kaartjes om aan een traktatie te hangen, plakken, prikken. Koop appels, of maak (of koop) popcorn of cakejes en hang de gezellige kletskaartjes eraan. De zelfgemaakte traktatie ziet er meteen heel gezellig uit. Maar nog beter, het is ook heel leuk voor de kinderen. Voor de kinderen tot 6 jaar staat er een spelletje 'zoek het dier' op, voor de oudere kinderen staan er wat leuke vragen op. Meer traktatietips en leuke ideeën over deze leuke traktatielabels vind je hier: Gezinnig/trakteren

trakteren cupcakes originele traktatie popcorn trakteren

Meer leuke en originele trakaties vind je hier: ZOOK.nl/traktaties

Heb je zelf tips of ideeën om een leuke en originele traktatie te maken, dan horen we het graag! 

 

Reacties (1)

ina den boer
Mwzt een lejke site, bordevol leuke ideetjes.kijkookeens op www.i-presents.nl, daarstaan ook heel veel euke teaktatieideetjes, kant en klaar of omze F te maken.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.