Traktatie groep 3: originele en leuke tips

Feest Tips

Categorie

Kinderfeestje
Gaat jouw kind trakteren in groep 3? Laat je inspireren door deze blog met leuke, handige en originele tips. We hebben een selectie gemaakt van traktaties die je zelf kunt maken en traktaties die je online kunt bestellen. En een leuke site om ervoor te zorgen dat het kinderfeestje een succes wordt.

De prikkertjes op de cupcake traktatie zijn van MeriMeri en vind je online op VT Wonen: Meri Meri feestartikelen, zo maak je in een handomdraai iets feestelijks van je traktatie!

Pimp je kindertraktatie

Wil je iets gezonds trakteren zoals bijvoorbeeld een appel, een mandarijn of popcorn dan kun je leuke bakjes kopen om de traktatie te pimpen. Of trakteer je cakejes, kies dan voor deze grappige waaiertjes waarmee de cakejes op een hele simpele manier gelijk een vrolijke uitstraling krijgen. Alle traktaties bij elkaar op een schaal maakt dat jouw kind met plezier de klas rond gaat met zijn/ haar traktatie. En.. het de traktatie is heel snel gemaakt ;-)). Bestel deze traktatiebenodigdheden online: Traktatiebenodigdheden

traktatie groep 3 leuke ideeen

Of kijk naar het enorme leuke en wisselende aanbod aan bekertjes (beetje popcorn erin.. en klaar ben je) of feestelijke prikkertjes (met bijvoorbeeld poffertjes en aarbeien een super leuke traktatie voor kinderen uit groep 3) bij de HEMA. Heel betaalbaar en super feestelijk. Bekijk de collectie hier: feestartikelen om zelf kindertraktatie te maken en het aanbod kant en klare traktaties.

leuke traktatie groep 3 ideeen en tips

Fruittraktaties

Leuke uitstekers en andere benodigdheden voor het maken van deze traktaties van fruit, zoals bloemen, sterren of hartjes vind je bij: COOK&Co - uitstekers voor traktatie en bij Jamin - uitstekers voor traktatie

Kleine grappige traktaties

Kleine grappige traktaties bestel je bij een van de door ons geselecteerde leuke webshops. Op onze overzichtspagina: ZOOK.nl/kindertraktaties vind je ze allemaal bij elkaar. Wat dacht je van populaire gummetjes die uit elkaar kunnen wordengehaald, of kleine grappige gelukspoppetjes. Leuk als traktatie op school aangezien het uitdeelcadeautje dan meteen in gebruik kan worden genomen. 
 
traktatie groep 3

Makkelijke traktatie - een soeptaart

Deze traktatie voor groep 3 is niet voor iedere school geschikt. Maar één ding is zeker, door kinderen uit de klas wordt deze traktatie met gejuich ontvangen. Deze welbekende keten biedt orginele kant en klare zoete traktaties.Een snoeptaart van Hello Kitty, , kleine gebakjes of een heerlijke snoeptaart met gekleurde spekjes met een gek gezichtje erop. Ontzettend feestelijk om uit te delen!  Ga direct naar de site Jamin en bestel een leuke: snoeptaart traktatie.

traktatie groep 3 snoeptaarten

Eierkoektraktaties

eierkoek traktatie indianen traktatie groep 3 poes van eierkoek 

Fotocredits indianen van eierkoek: Moodkids, Hello kitty traktatie eierkoek eigen foto van ZOOK.nl.

Uitdeel traktaties

Zoek je voor een kinderfeestje  kleine leuke traktaties voor in de uitdeelzakjes of wil je de klasgenootjes uit groep 3 iets orgineels mee naar huis geven kijk dan online bij de Hema. Een ruim verrassend betaalbaar aanbod dat geregeld wisselt waardoor je verzekert bent van een originele uitdeel traktatie in groep 3. 

traktatie groep 3 leuke tips 

Als je tips nodig hebt voor de organisatie van het kinderfeestje, laat je dan inspireren door ons blog: kinderfeestje tips of kijk op onze overzichtspagina voor meer leuke ideeën: kinderfeestje.

Mail ons als je een leuke aanvulling hebt op onze Traktaties voor groep 3. Meer leuke inspirerende traktatietips voor groep 3 vind je op onze overzichtspagina: ZOOK.nl kindertraktaties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.