Trendy Speelgoed

Op zoek naar onderscheidend speelgoed? Een origineel cadeautje? Trendy speelgoed? Speelgoed dat kinderen aanzet tot actie, creativiteit stimuleert en motiveert tot gebruik fantasie.

Bij TrendySpeelgoed.nl vind je het! Uit voorraad geleverd dus snel in huis! Voor 16.00 uur besteld en betaald, dezelfde werkdag nog verzonden. Hier vind je nauwelijks speelgoed op batterijen of dure licentie producten. Al het speelgoed wordt vooraf persoonlijk getest. Wil je een op maat gesneden cadeau advies? Mail dan leeftijd, geslacht, budget en aanvullende gegevens van een kind naar info@trendyspeelgoed.nl en je ontvangt een leuke trendy cadeau suggesties op maat. 

DEBBIE SPELT TRENDY SPEELGOED.NLIN GESPREK MET

Debbie Spelt is eigenaar van www.TrendySpeelgoed.nl, een webwinkel voor apart en onderscheidend speelgoed. Volgend jaar bestaat de site alweer 10 jaar! Wij spraken Debbie over haar drijfveren!

Hoe ben je erbij gekomen om jouw site te starten?
10 jaar geleden zat ik voor mijn toenmalige werk al veel op internet en zag in het buitenland allerlei leuk speelgoed dat niet in Nederland verkrijgbaar was. Ook kon ik als moeder voor mijn eigen kids slecht slagen bij de grote speelgoedketens en besloot ik dus ter plekke dit superleuke speelgoed - dat kinderen echt uitdaagt actief en creatief te zijn - te importeren en hier te gaan verkopen via een webwinkel.

Wat maakt jouw site bijzonder?
Toch wel het unieke assortiment. Het overgrote deel van alle artikelen is niet zomaar verkrijgbaar bij de reguliere speelgoedwinkels. Het zijn speelgoed en spellen die kinderen echt uitdagen actief en creatief bezig te zijn en ook hun eigen fantasie te gebruiken! Zelf ben ik nog steeds 100% verantwoordelijk voor de inkoop en ook de promotie want dat zijn de punten waarop we ons zeker willen onderscheiden.

Waar droom je van?
Ik droom van een heerlijke lange vakantie in een hutje op een parelwit strand en een blauwe zee, samen met mijn man en kinderen. Want dit hectische en drukke leven is meestal erg uitdagend maar regelmatig ook behoorlijk uitputtend. Een echte break zou fantastisch zijn.