Le Sud tuinmeubelen

Le Sud tuinmeubelen produceert leuk, hip tuinmeubilair van goede kwaliteit en voor een prima prijs.

De tuinmeubels van Le Sud worden online verkocht bij Leenbakker.nl - le-sud. Met de meubelen van Le Sud maak je van je tuin, balkon of dakterras de ultieme plek om te genieten van de zomer. De Le Sud collectie biedt een uitgebreid assortiment tuinmeubelen volgens de laatste trends. Mix en match het tuinmeubilair uit de Ancona, Campania, Castilla of Verona serie zo, dat de woonkamer zich verplaatst naar buiten. Van comfortabele loungebank en tuinfauteuil tot stoere houten eettafel. Combineer, creëer en maak sfeer, dankzij Le Sud voel je je thuis in de tuin!

Le Sud tuintafel set

Favoriet bij ons team is de tuinset en de loungeset Castilla van Le Sud. Deze lijn van tafel met stoelen, loungebank en loungestoel is geinspireerd op de scandinavische woonstijl en herkenbaar aan de leuke houten pootjes. Kies voor een heerlijke loungebank met grijze kussens of een gezellige eethoek met grijze kuipstoeltjes en je tuin of balkon wordt een heerlijk plek om te genieten van mooi weer na een drukke werkweek. 

Le Sud tuinset online bestellen

Of kies je voor een lichtgrijze loungeset van Le Sud, zoals deze super comfortabele grijze hoekbank of de leuke scandinavische tuinset met kussens. Bekijk de hele tuincollectie van Le Sud online op Leen Bakker: Le Sud En ideaal aan het online bestellen van deze sets is dat Leen Bakker de tuinmeubelen gratis thuisbezorgd vanaf 250 euro. Zit jouw ideale tuintafel, loungebank of tuinset erbij? 

hippe loungeset le sud leen bakker online le sud hippe loungeset hoekbank grijs online

Wil je meer inspiratie opdoen voor leuke tuinmeubelen, kijk dan op ZOOK.nl - tuin