Mooie design lampen voor buiten

Woon Tips

Categorie

Wonen, Tuin, Lampen, Stoere lampen
Is je huis helemaal op mooi en strak ingericht, vergeet dan niet om deze sfeer naar buiten door te trekken. Helemaal met die heerlijke lentezon nu iedereen zijn terras weer klaarmaakt voor mooie, lange zomeravonden.

Buiten eten, uren kletsen met vrienden of gewoon lekker rustig met een boek in je favoriete stoel. Dat is de trend van nu: het binnenleven naar buiten brengen. 

Maar wat als het te donker wordt om te lezen? Misschien de leeslamp uit de woonkamer halen en zo nog genieten van het boek en de buitensfeer…

Dat is tegenwoordig niet meer nodig, de ontwerpers van tuinverlichting hebben hiervoor de leeslamp voor buiten ontworpen. 

mooie staande lamp met kap voor buiten mooie tafellamp voor buiten
Het verschil met de 'gewone' leeslamp zit in de waterdichtheid, het extra lange snoer en de kwaliteit van de gebruikte materialen. De modellen variëren van de bekende booglamp die we in huis veel zien tot een minimalistische driepoot met een richtbare spot. Allemaal bijzondere designs van een hele goede kwaliteit.

mooie staande buitenlamp

Lijkt het je ook heerlijk om zo'n mooie leeslamp naast je stoel te hebben? Kijk dan rustig eens rond naar de buitenverlichting in de webshop van Lichtkunde.nl en en laat je inspireren door de nieuwste design leeslampen.

mooie lampen voor buiten

En even geen boek? Dan is het de ideale schemerlamp voor een sfeervol verlicht terras.

 

 

Reacties (1)

Angelique linssen
Heel graag zou ik de prijs willen weten van de staande buitenlamp met houten voet.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.