Duinhuisje op familiecamping

Bijzonder leuk, deze kampeerhuisjes op een familiecamping aan zee. Een geweldige stek voor strand-en natuurliefhebbers.

Direct aan de duinen en op loopafstand van het kindvriendelijke strand van Rockanje ligt Molecaten Park Waterbos. Op deze ruime familiecamping vind je deze bijzonder leuke kampeerhuisjes, 'Duinhuisjes' genaamd. De Duinhuisjes staan rondom een veld, waardoor je kinderen al snel speelkameraadjes vinden. Dan kun jij op de veranda genieten van een boek of gezellig gesprek.

Op Park Waterbos vermaken de kinderen zich in het openlucht zwembad en in de speeltuintjes. Of ze gooien hun hengel uit in de grote vijver. Bij het strandpaviljoen van de camping, met de leuke naam Zomerzoen, sluit je de dag samen af met een hapje en drankje.

Je combineert een dagje strand gemakkelijk met een fietstochtje. Zo ontdek je de bijzondere flora en fauna in de omgeving. Het gevarieerde duingebied van Voorne wordt gerekend tot één van de mooiste natuurgebieden van Europa! Lees meer over deze leuke Duinhuisjes op deze familiecamping aan zee.

Op deze camping kun je ook terecht voor het huren van een safaritent. En natuurlijk ook als je met je eigen tent of camper wilt kamperen (ook plaatsen met je eigen sanitair!).

Meer inspiratie voor Kamperen in Nederland