Familiecamping aan zee

Een heerlijke camping voor strand-en natuurliefhebbers. Direct aan de duinen gelegen en op loopafstand van het kindvriendelijke strand van Rockanje.

Molecaten Park Waterbos is een ruime familiecamping met mooi gesitueerde kampeervelden met basisplaatsen en comfortplaatsen. Een comfortplusplaats heeft zelfs een eigen douche, toilet en wastafel!

De kinderen vermaken zich in het openlucht zwembad en in de speeltuintjes. Of ze gooien hun hengel uit in de grote vijver. Bij het strandpaviljoen van de camping, met de leuke naam Zomerzoen, sluit je de dag samen af met een hapje en drankje.

Je combineert een dagje strand gemakkelijk met een fietstochtje. Zo ontdek je de bijzondere flora en fauna in de omgeving. Het gevarieerde duingebied van Voorne wordt gerekend tot één van de mooiste natuurgebieden van Europa! Lees meer over deze ideale familiecamping aan zee.

Ben je geen kampeerder? Huur dan een compleet ingerichte safaritent. Of huur een schattig Duinhuisje op Waterbos. De Duinhuisjes staan rondom een veld, waardoor je kinderen al snel speelkameraadjes vinden. Dan kun jij op de veranda genieten van een boek of gezellig gesprek.

Meer inspiratie voor Kamperen in Nederland