Bijzonder Plekje

Je wilt een dagje uit of een nachtje weg alleen je kan maar niet besluiten naar welk bijzondere plekje? Op Bijzonderplekje.nl vind je de leukste adressen in Europa, geselecteerd op persoonlijke beleving. Van theetuin tot pannenkoekenhuisje, van bloemrijke Bed and Breakfast tot pipowagen, van hip ‘heidihotel’ tot kleinschalige design lodge. De adressen zijn stuk voor stuk uniek, puur en authentiek.

Op Bijzonderplekje.nl vind je bijzondere locaties in Europa met nèt dat beetje extra! Adressen waar gastvrijheid nog echt betekenis heeft. Ook leuk als je iemand een keer een bijzonder kado wilt geven: boek een overnachting via bijzonderplekje.nl!

MARLEEN BREKELMANS BIJZONDER PLEKJEIN GESPREK MET

Marleen Brekelmans is getrouwd, moeder van 3 en oprichter/eigenaar van een ontzettend leuke en handige website Bijzonderplekje.nl Voor bijzonderplekje.nl is zij altijd op zoek naar unieke adressen. Ofwel bijzondere plekjes voor zowel een dagje uit, een nachtje weg of een vakantie.

Hoe ben je erbij gekomen om jouw site te starten?

Bijzonder Plekje is ontstaan uit een eigen behoefte. Voor mijn werk als Afrika- en Midden Oosten specialist heb ik op de meest bijzondere plekken ter wereld overnacht. Van kleinschalige B&B’s tot aan exclusieve designhotels en safarilodges. Opvallend was de gastvrijheid, ofwel de kunst om je gast direct een special gevoel te geven. Dat zat in hele kleine details, een bonbon op je kussen, na het diner een teruggeslagen dekbed met kruik, gewekt worden met koffie en een vers gebakken koekje. Voor onze eigen vakanties ging ik op zoek naar adressen in Europa, die ook zo bijzonder zijn. Een lange zoektocht… En als ik zo lang zocht, dan waren er vast en zeker meer mensen op zoek. Zo ontstond het idee van Bijzonder Plekje, een verzameling van bijzondere adressen.

Wat maakt jouw site bijzonder?

Bijzonder Plekje onderscheidt zich door het persoonlijke karakter, de frisse en vrolijke uitstraling en het laagdrempelige karakter. Daarnaast is Bijzonder Plekje een persoonlijke selectie van adressen die zich onderscheiden door kwaliteitscontent en kwaliteitsselectie.

Waar ben je trots op?

Ik ben bijzonder trots op de manier waarop ik Bijzonder Plekje groot heb gemaakt. Startend met nul kennis, geen ervaring als zelfstandig ondernemer is Bijzonder Plekje inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste platforms op het gebied van bijzondere adressen. Autodidact, van nul tot nu…

Waar droom je van?

Mijn droom is een eigen boek met unieke adressen dat bijzonder is vorm gegeven. Daarnaast wil ik graag bereiken als mensen op zoek zijn naar een vakantie-adres dat zij dan direct aan Bijzonderplekje.nl denken. En nog volop plannen en ideeën voor een zusje van Bijzonder Plekje! Heerlijk om te dromen!

Marleen is ook een van onze blogsters. Nieuwsgierig naar haar blogs? Klik dan hier.