Little Treasures

WHERE KIDS HAVE FUN & PARENTS FEEL SPECIAL. Hippe hotelletjes, coole cottages, chique chalets en verrassende villa’s: stuk voor stuk door ons persoonlijk beproefd, kind- én oudervriendelijk. Bijzondere plekjes, wég van het massatoerisme, maar altijd makkelijk te bereiken.

Avonden lang het web afspeuren hoeft niet meer, want Little Treasures zet alle bestemmingen overzichtelijk op een rij en geeft ze een objectieve beoordeling.

Ook de voorbereiding van je vakantie wordt een feestje: de leukste kinderspullen voor op reis bestel je voortaan in de Little Treasures Kids Travel Store. Ideaal toch? Typisch Little Treasures dus!

Bijzondere vakantieplekjes en handige reisspulletjes die kind- én oudervriendelijk zijn.

AMY STOLZE LITTLE TREASURESIN GESPREK MET

Amy Stolze (43) heeft, na jaren bij verschillende multinationals als marketeer en internationale business developer gewerkt te hebben, in 2012 Little-Treasures.com opgericht. Een website voor bijzondere vakantieadressen die kind- én oudervriendelijk zijn. We spraken Amy over haar site en haar dromen.

Hoe ben je op het idee voor Little Treasures gekomen?
Voor mijn werk had ik jarenlang veel over de wereld gereisd en allerlei mooie plaatsen bezocht. Ook in mijn vakanties ging ik altijd naar de prachtigste plekken. Ik was eraan gewend geraakt om overal in stijlvolle, comfortabele accommodaties te verblijven. Toen ik moeder werd, was ik bang dat deze manier van reizen nu voorbij was en dat ik veroordeeld zou zijn tot lawaaiige kinderparken of onpersoonlijke familiehotels. Gelukkig bleek dit niet zo te zijn: door goed rond te vragen verzamelde ik allerlei bijzondere vakantieadressen, waar ook de kinderen helemaal welkom zijn. Toen mijn lijst wel erg lang werd, kwam ik op het idee om deze via een website met andere ouders te gaan delen.

Zo is Little Treasures ontstaan.

Waar ben je trots op?
Ik ben er trots op dat Little Treasures zo'n succes blijkt en dat we elke dag weer vele jonge gezinnen aan een bijzonder, stijlvol vakantieadres helpen. Allemaal ouders met kleine kinderen waarvan ik weet dat ze tijdens de vakantie heerlijk zullen genieten. Little Treasures bewijst dat comfort, stijl en kindvriendelijkheid wél samen kunnen gaan.

Wat is je favoriete product?
Het hippe familieresort Martinhal in de Algarve is écht perfect voor een vakantie met kleintjes. Daar is zoveel te doen en zo'n goede opvang, dat de kinderen de tijd van hun leven hebben, terwijl je als ouder kunt genieten van de luxe sport en spa-voorzieningen en de uitstekende restaurants. Ik was er een paar maanden geleden nog met mijn eigen kinderen en we hebben allemaal weer super genoten!

   

Wat is je droom?
Little Treasures tot een internationaal online platform maken, waar ouders van kleine kinderen voor alles rond hun vakantie terecht kunnen. Informatie, advies, tips, ideeën.... noem maar op. Een eerste stap is de online travel store die we dit jaar openden. Hier kun je allerlei handige reisspulletjes vinden en lekker op je gemak vanuit huis bestellen.

Kijk voor meer informatie op de site: Little-Treasures.com