Skichalets huren all inclusive

Een catered skichalet met all inclusive service betekent onbezorgd genieten! Je hebt de gezelligheid en privacy van een eigen chalet én het gemak van de service van een all inclusive hotel.

Geen gesleep meer met boodschappen en drank. Voor het ontbijt, een versgemaakte après-ski snack, het driegangendiner en al je gratis drankjes wordt gezorgd.
De chaletstaf doet boodschappen en maakt schoon. En regelt skipassen, skischool en huur van skimateriaal als je dit wilt.

 

Jij hoeft alleen maar te genieten van de apres-ski bij de open haard samen met je familie of vrienden!

Een catered skichalet boek je in z’n geheel, of met een kleiner groepje enkele kamers, of als je met z’n tweeën bent individueel een kamer. Je bent dus niet verplicht een skichalet volledig af te huren.

Je baby mee op wintersport? Boek een private nanny!
Ook als ouder van een kleintje wil je op de latten staan. De ideale oplossing hiervoor is het boeken van een ‘private chalet nanny’. Een gekwalificeerde nanny komt dan ’s morgens in je skichalet om zich te ontfermen over de kinderen terwijl je als ouder heerlijk aan het skiën bent. Deze kinderopvang wordt voornamelijk aangeboden op de Franse bestemmingen.

Bekijk hier alle bestemmingen voor een all inclusive catered skichalet