Agriturismo in Le Marche

Bij het zien van deze heerlijke vakantiehuizen en agriturismo’s in Le Marche begint het vakantiegevoel al weer te kriebelen. De streek die ook wel het best bewaarde geheim van Italië genoemd wordt.

Le Marche bied je volop variatie. Van kleine dorpjes met gezellige pleintjes en stille straatjes tot schitterende stranden, van uitgestrekte olijfgaarden tot kunststad Urbino.

Italissima biedt een mooi scala van vakantiehuizen en agriturismo's in Le Marche aan. Wij hebben er alvast eentje voor je uitgelicht.

Agriturismo Del Frontino met rust, uitzicht én truffels
Deze agriturismo vind je op een zeer rustige locatie in Acqualagna, de truffel hoofdstad van Le Marche. Jouw huis maakt deel uit van een biologische boerderij van 64 hectare groot, middenin een beschermd natuurpark.  Met plek voor 7 personen ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Bij de agriturismo is een zwembad waar je lekker op je ligbed kunt relaxen. Het zwembad is omgeven door een rozentuin en je hebt er een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende heuvels. 

Meer weten over het kweken van truffels? Ga dan mee op truffeltocht. Of volg een pasta-cursus of geniet van de lokale lekkernijen op een proeferij. Sightseen ga je vast ook. De hoofdstad Acqualagna ligt vlakbij en ook de stranden Fano en Pesaro zijn een bezoekje waard.

Enthousiast? Kijk wat Agriturismo Del Frontino nog meer te bieden heeft.

Ontdek nog meer prachtige vakantiehuizen en agriturismo’s in Le Marche.