Vliegen naar Agriturismo op Sicilië

Deze fly-drive brengt je naar een sfeervolle agriturismo en met je huurauto ontdek je Sicilië.
In nog geen 3 uur vlieg je naar Palermo, waar je huurauto klaar staat en waarmee je in mum van tijd arriveert bij een sfeervolle agriturismo voor je eerste overnachting.

Op Sicilië is onnoemelijk veel te doen. Rijden langs de Etna, wandelen door de kleine straatjes van Siracusa, luieren aan de prachtige stranden aan de zuidkust en barokke steden als Noto ontdekken.

 

In deze authentieke sfeer past overnachten in sfeervolle agriturismo’s. Om Sicilië te ontdekken doen we je 2 suggesties. Vanuit één agriturismo of met je huurauto een rondreis maken en bij verschillende agriturismo’s slapen.
 

Fly-drive Sicilië met één agriturismo
Villa Zottopera is een schitterende agriturismo, waar de authentieke Siciliaanse sfeer perfect behouden is. De 1,2 en 3 kamerappartementen zijn ondergebracht in de stallen. In de oude villa proef je de regionale keuken. Het zwembad vind je in de grote tuin die vol staat met eeuwenoude bomen. De broers Giuseppe en Alfredo heten je van harte welkom!

Fly-drive Sicilië naar Villa Zottopera boeken?
Of maak je keuze uit nog meer fly-drive vakanties naar Sicilie van Karin's Choice.

            

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In deze 8-daagse rondreis rijd je in je huurauto allereerst naar B&B Baglio La Luna, waar je de eerste 2 nachten verblijft. Prachtig gelegen aan de baai van Castellamare, vlakbij het natuurpark Lo Zingaro. 

De volgende stop is Agriturismo Baglio Vecchio. Onderweg bezoek je zeker de prachtige Dorische tempel van Segesta. Agriturismo Baglio Vecchio is een uit de 18e eeuw stammend landgoed, mooi en rustig gelegen te midden van olijfgaarden.

De laatste 3 nachten slaap je in Agrirelais Baglio di Pianetto, ten zuiden van Palermo. Op dit wijnlandgoed van de aristocratische familie Marzotto staat een 19e eeuws landhuis dat is omgetoverd tot een klein hotel. In het restaurant leer je de lokale specialiteiten met bijhorende wijnen kennen, uiteraard van eigen landgoed. 

Interesse in deze 8-daagse fly-drive Sicilië?

Of kijk eerst nog bij de andere fly-drives naar Sicilië van Fundadore.