Luxe appartement aan de Algarve

Vanuit dit luxe appartement zit je zo op het mooiste strand van de Portugese Algarve, Praia da Marinha.

Casa Marinha is in vele opzichten een prachtige stek om vanuit daar de Algarve te ontdekken. Het appartement zelf is al een plaatje wat betreft inrichting. Vanaf het grote dakterras heb je een waanzinnig uitzicht over de Atlantische oceaan met de prachtige kliffen en aan de andere kant geniet je van het Monchique gebergte. ’s Avonds steek je hier de barbecue aan. Een glaasje Vinho Verde combineert goed met het uitzicht op de fonkelende lichtjes van de badplaats Armâcao de Pêra even verderop.

En dan zoals gezegd.... Praia da Marinha! Op nummer 1 van de Top 10 bezienswaardigheden van de Algarve, winnaar van de ‘Golden Beach” award. Dit allemaal op 500 meter loopafstand van jouw appartement!  Prachtig helder water dat uitnodigt om te gaan zwemmen en te snorkelen. Of maak een boottocht langs de kliffen en grotten.

Dit ruime appartement (100m2!) maakt deel uit van een appartementenvilla met in totaal 6 appartementen. Houd je van kleinschaligheid, dan zit je hier dus goed. De twee slaapkamers in het appartement hebben ieder een eigen badkamer. Zwemmen kun je in het gemeenschappelijke zwembad (met kinderbadje) dat direct naast het appartement ligt. Het appartement heeft vloerverwarming en is zo ook geschikt voor een vakantie in de wintermaanden.

Kijk snel verder wat dit appartment aan de Algarve je nog meer te bieden heeft!
Of nieuwsgierig naar andere vakantiehuizen van PortuCasa?

O ja.. het vliegveld van Faro ligt op zo’n 40 minuten rijden. Kijk hier voor voordelige vliegtarieven.

NOG MEER VAKANTIEHUIZEN IN PORTUGAL/SPANJE