Cottage aan de Regge

Een kabbelend riviertje, veranda met hangmat en slapen in een luxe cottage. Klinkt idyllisch. En dat allemaal in ons eigen land.

Deze knusse houten vakantiehuisjes vind je op het kleinschalig vakantiepark Mölke, gelegen op de grens van Salland en Twente. Vanaf de veranda van de cottage heb je een prachtig uitzicht over het riviertje de Regge. Het huisje biedt met twee slaapkamers plek aan 4 personen. Natuurlijk is er een toilet en douche en kun je kokkerellen in de complete keuken.

Op het vakantiepark is verder van alles te beleven voor gezinnen. Iedere vakantie bedenkt het animatieteam de leukste spelletjes. Verder vind je er een overdekt zwembad, binnenspeeltuin, sfeervol restaurant en bowlingbanen.

Het riviertje de Regge nodigt uit om te vissen, te zwemmen en te varen. Dit laatste doe je het beste met een fluisterboot of kano. Bij diverse aanlegsteigers langs de Regge kun je aanleggen. Om te picknicken of een bezoek te brengen aan een biologische boerderij of wijnboerderij.

Een aanrader is Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Heuvel bieden je hier prachtige vergezichten. Je kunt urenlang dwalen over glooiende heidevelden en bossen. Elk seizoen de moeite waard!

Huur deze knusse Regge Cottage voor een lange vakantie of weekendje weg.

Enthousiast over het vakantiepark? Kijk ook eens naar de Reggehooiberg of een trekkershut. Of zet er je eigen tent op!

MEER VAKANTIEHUIZEN IN NEDERLAND