Dierenhuisje in Brabant

Kids die dol zijn op dieren doe je een groot plezier met een huisje op dit vakantiepark!

Vakantiepark Dierenbos ligt in de bosrijke omgeving van Den Bosch. In dit park komt het thema bosdieren letterlijk tot leven.  Kies je voor Bungalow Das, Chalet Eekhoorn of Studio Vlinder?

Kidsbungalow… ideaal!
Gaan er kleine kinderen mee, boek dan Kidsbungalow Damhert. Er staat dan een kinderbedje en kinderstoel voor je klaar. En je kind kan lekker rondbanjeren in de volledig omheinde tuin. Je zit bovendien dichtbij de kinderboerderij,  waar je onder andere pony’s, geiten en hangbuikzwijnen tegenkomt.

Altijd zelf nog wel eens van de glijbaan gewild?
Boek dan een weekend Boomhut Koekoek. Deze boomhut bevindt zich op drie meter hoogte en heeft een vaste trap. Maar veel leuker is natuurlijk de glijbaan naar beneden. Grijp je kans!

Dieren knuffelen
De dieren van de kinderboerderij bekijk je niet alleen, je aait en verzorgt ze ook. In het animatieprogramma staat vermeld welke dagen je de dieren kan verzorgen. Een aantal dieren mag je voeren en als je durft komen ze uit je hand eten! Zo verdien je een echt dierenverzorgersdiploma!

Onbezorgd spelen
Naast de kinderboerderij is er ook een natuurspeeltuin van maar liefst 2400m² groot. Deze speeltuin bevat onder andere glijbanen, schommels en klimtoestellen. Over het hele park verspreid zijn ook nog eens 15 speeltuinen. Altijd wel een schommel in de buurt dus.

Natuurlijk ontbreekt een zwembad niet op dit park. Waterratten kunnen terecht in het overdekte, verwarmde zwembad met glijbaan en stroomversnellingen. En in de zomer plons je in het grote buitenzwembad.

Even van het park af!
Op het park valt genoeg te beleven. Maar zonde om toch niet wat van de omgeving mee te pikken. Het historische centrum van Den Bosch is tenslotte om de hoek. Of wandel door de ‘’ Sahara van Noord-Brabant’  oftewel de Loonse en Drunense Duinen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk hier of er nog een dierenhuisje op Vakantiepark Dierenbos voor je vrij is.