Ecolodges in de Auvergne

Op zoek naar kleinschaligheid en natuur? Dan zijn deze houten ecolodges, lekker ruim opgezet en charmant ingericht echt iets voor jou.

Tien ecolodges vind je op dit kleinschalig parkje in de Auvergne. De ecolodges zijn per nacht te reserveren. Dus ook perfect als je op doorreis bent!

De ecolodges zijn bescheiden qua oppervlakte maar hebben voldoende comfort. Je kunt er met 2 tot 5 personen overnachten. Wil je wat luxe toevoegen aan je verblijf, kies dan voor een ecolodge met een eigen jacuzzi op je balkon. 

De locale lekkernijen koop je in het kleine winkeltje op het park. Smaakt dit naar meer, schuif dan aan in het sfeervolle restaurant, ook op het park!

Voor de kinderen is het een heerlijke plek. Geen last van auto's, veel speelmogelijkheden en leuke uitstapjes in de omgeving zoals attractiepark Vulcania.

De Auvergne is overigens één van de meest ongerepte gebieden in Europa. Je vindt hier indrukwekkende landschappen, meren, bossen, sfeervolle dorpjes en gedoofde vulkanen, zoals Le Puy de Dome.

Je wilt vast meer weten over deze charmante ecolodges in Auvergne!

MEER VAKANTIEHUIZEN IN FRANKRIJK