In gesprek met Laura & Niels van Bassivière

Annemarie Voogt

Categorie

Vakantie, Vakantiehuizen
Laura en Niels Aben hebben met Bassivière Boutique Apartments een unieke locatie in de Lot-et-Garonne gerealiseerd. Vijf luxe, ruime appartementen allemaal in hippe industriële stijl ingericht.

Hoe zijn jullie erbij gekomen om Bassivière te starten?
We hebben van 2003-2011 de eerste glamping van Frankrijk gehad en dit was vrij intensief werk. Veel gasten in het hoogseizoen, wel 500 op een dag. We vonden het heel leuk, maar wilden liever wat kleinschaligers, waar je meer persoonlijk contact hebt met je gasten. Nadat we de camping verkocht hadden hebben we ruim 2 jaar gezocht door heel Europa en uiteindelijk letterlijk om de hoek Bassivière gevonden (1 km hemelsbreed van onze vorige stek)! We wilden weer iets heel anders, maar wel met kwaliteit en aandacht gedaan. Bassivière is eigenlijk een oude boerderij met een enorme koeienstal uit 1667 die half ingestort was en een middeleeuwse duiventoren. In de koeienstal hebben we 4 appartementen gemaakt met veel originele elementen in een loftachtige stijl.

Wat maakt jullie appartementen bijzonder?
De combinatie van oud en nieuw, industrieel en middeleeuws. En de enorme ruimte in ieder appartement en de adembenemende uitzichten.

Waar zijn jullie trots op?
Dat we het allemaal zelf bedacht hebben en dat wat we in ons hoofd hadden ook zo geworden is! Blijft me verbazen.

Wat is jullie droom?
Dat Bassivière een plek wordt waar mensen graag op vakantie komen. De juiste combinatie tussen slapen, eten, shoppen, ontspannen en genieten. En later in de toekomst zouden we uit willen breiden en uiteindelijk zouden we later ook iets aan zee willen hebben in dezelfde stijl.

Nog tips voor ondernemen in het buitenland?
Laat je goed voorlichten en probeer zoveel mogelijk zelf te doen. Bereken zeer ruim in je budgetten. Het kost altijd meer tijd en geld. En doe wat je zelf goed vindt.

Lees hier meer over de boutique apartments van Bassivière

 

  

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.