Kleinschalig vakantiepark Andalusië

Een aantal leuke vakantiehuisjes bij elkaar rond een zwembad. Zonder drukte, wel gezelligheid. Staat dit op je wensenlijstje?

Je vindt het in Andalusië! Beroemd vanwege prachtige steden als Sevilla en Granada. Kronkelende straatjes brengen je naar verborgen pleintjes met fonteinen en gezellige barretjes. Buiten de steden vind je de ruige kustlijn, met kilometerslange zandstranden. 

In Andalusië hebben we deze mooie kleinschalige vakantieparken voor je geselecteerd. 


Cantueso
bestaat uit tien witte huisjes omgeven door mooie tuinen. Het is net een Andalusisch dorpje. Met een zoutwater zwembad en een restaurant, waar ook de lokale bevolking graag komt.

De 12 appartementen van Castillo La Zalia hebben een bijzonder uitzicht. Je kijkt op de overblijfselen van een fort, Castillo de Zalia. Ook hier is een heerlijk zwembad.

Hacienda Guaro Viejo  heeft zeven appartementen, sfeervol en kleurrijk ingericht. Vanaf je privéterras heb je uitzicht op de bergtoppen van de Sierra de las Nieves. Het zwembad en een kleine speeltuin maken het ideaal voor gezinnen.

Nieuwsgierig naar nóg meer kleine vakantieparken in Andalusië? Kijk hier verder bij Eliza was here.

 Kleinschalig vakantiepark Spanje Klein vakantiepark Andalusië vakantiehuis met zwembad 

Finca el Moralejo heeft de sfeer van een Italiaanse Agriturismo, maar dan in een oude Spaanse burcht. Er zijn 4 villa’s en een burchttoren met 3 appartementen. Een heerlijk zwembad ontbreekt natuurlijk niet. Vanaf je loungestoel op het grote gezamenlijke terras heb je een spectactulair uitzicht. De Nederlandse eigenaren zijn uitstekende koks. Je kunt 's avonds zo aanschuiven in het restaurant.

La Granja de Antonio heeft de opzet van een karakteristieke Spaanse ranch door de typerende bouwstijl en witgepleisterde muren. Met slechts 10 vakantiewoningen, een zwembad en een sfeervol aangelegde lounge garden is het een paradijsje. Op het terrein ligt een eigen, kleinschalig restaurant zodat je samen uit eten kunt terwijl de kinderen slapen! 
Op dit vakantiepark staat ook een Yurt, zo'n leuke Mongoolse tent. Deze is luxe ingericht met twee slaapvertrekken. Zelfs voorzien van airco! 

Lacasita biedt naast deze twee kleinschalige vakantieparken ook prachtige vrijstaande vakantiehuizen met zwembad in Zuid-Spanje.

Kleinschalig vakantiepark met kinderen vakantieappartement Andalusie Klein Vakantiepark met restaurant

 

MEER TIPS VOOR VAKANTIEHUIZEN