Kleinschalig vakantiepark Gardameer

Een rustig, prachtig gelegen én kleinschalig vakantiepark vind je ook bij het bekende Gardameer.

Een toeristische trekpleister als het Gardameer hoeft niet te betekenen dat je automatisch op grote, massale vakantieparken terecht komt.

Wij hebben deze twee kleinschalige vakantieparken rond het Gardameer voor je geselecteerd!

Mooi gelegen in de natuur, een dorpse sfeer met het kleine aantal huisjes en natuurlijk met een zwembad. En je bent zo bij een strandje aan het Gardameer of bij een gezellig visserplaatsje.

Villa Antica Torre is een groot gerenoveerd huis uit de 18e eeuw met een prachtige binnenplaats. In de villa zijn 11 appartementen, voor 2 tot maximaal 8 personen. In de fraai aangelegde tuin vind je een groot  zwembad met terras voor een drankje of om te barbecuen.
Villa Antica Torre ligt in het pittoreske dorpje San Felice del Benaco. Hier kun je terecht voor een boodschap of een restaurantje. Ook het Gardameer is dichtbij. Een leuke wandelroute met mooie uitzichten brengt je in een kwartier naar het meer.

Kijk snel of dit kleinschalige vakantiepark nog plek voor je heeft!

            

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iets luxer is Residence Corte Paradiso, een sfeervol gerenoveerde agriturismo. De 15 luxe woningen op dit kleinschalige vakantiepark zijn met oog voor detail ingericht.  Met 2 tot maximaal 8 personen kun je er terecht. Je kunt kiezen voor een vakantiewoning op de 1e verdieping of op de begane grond met een privétuin. In de ruime gemeenschappelijke tuin is het heerlijk relaxen. Hier vind je ook het zwembad met luxe zonnebedden.

Je wilt vast meer weten over deze luxe vakantiehuizen bij het Gardameer

MEER VAKANTIEHUIZEN ITALIË