Kleinschalig vakantiepark in Toscane

Sfeervolle huisjes in een prachtige streek. Met speelkameraardjes voor je kinderen en een gezellige ontmoeting met een glas wijn.

Allemaal ingrediënten van een vakantie op een kleinschalig vakantiepark in Toscane.

En dan natuurlijk de vraag, waar vind ik dan deze leuke vakantiehuizen?

Bekijk onze selectie maar eens. Er zit vast iets voor je bij!

 

 

Agriturismo Borgo dei Medici is een kindvriendelijke vakantieparkje met 16 appartementen, omgeven door de wijnvelden. Het ligt tussen Florence en Lucca. Kids vermaken zich in het zwembad. Voor wijn en olijfolie hoef je niet naar de winkel, die koop je bij je eigen agriturismo. Het dorpje Cerreto Guidie is vlakbij en ook restaurant 'La Macina'  is op loopafstand.

Agriturismo Montescalari is een oude boerderij met panoramisch zicht op de heuvels van de Chianti-streek. Langs het zwembad staan hoge cipressen. De 10 appartementen zitten verspreid over deze agriturismo. Leuk detail is dat je gebruik maken van de groentetuin en pizza- en broodoven! 

Behalve deze twee leuke vakantiehuizen vind je bij Italissima nog meer kleinschalige agriturismo’s in Toscane

klein vakantiepark Toscane      vakantiehuis met zwembad Toscane   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Agriturismo Le Gorette vind je op slechts 600 meter van de Toscaanse kust. Behalve in zee vind je ook verkoeling in het zwembad op de agriturismo. Marco en zijn ouders runnen de 10 appartementen en ze verbouwen granen, groenten en olijven. Biologische producten dus te over, als je zelf aan de slag wilt. Of proef ze tijdens de maaltijden die door zoon Marco worden bereid!

Tenuta di Castel San Gimignano brengt je alle ingrediënten van een complete vakantie. Restaurant met de typisch Toscaanse keuken, tennisbaan, speeltuin en zwembad met apart kinderbad. Er zijn 12 appartementen verspreid over 4 landhuizen. Je bezoekt natuurlijk ook het vlakbij gelegen historische stadje San Gimignano, bekend om haar 13 torens.

Deze twee accommodaties komen van Toscane specialist Tritt. Kijk hier voor nog meer vakantiehuizen op een kleinschalig park in Toscane bij Tritt.

MEER VAKANTIEHUIZEN IN ITALIË