Luxe en sfeervolle appartementen in Frankrijk

Wat een plaatje zijn deze luxe appartementen! Met het verwarmde zwembad en 's avonds aanschuiven bij de table d’hôtes is het alles wat je verwacht van een perfecte vakantiebestemming.

De glooiende heuvels van de Lot-et-Garonne vormen het decor van Bassivière. Niels en Laura hebben hier een unieke locatie gerealiseerd.

In de 17e eeuwse schuur van ‘Barn Chic’ zijn vier luxe appartementen gemaakt, voor 2-7 personen. De oude elementen van de schuur zijn gecombineerd met staal, hout, beton en glas, waardoor een stoere industriële sfeer is ontstaan. Het interieur is een combinatie van warm, landelijk, hip, brocante, industrieel, eigentijds en design. Voor kinderen zijn er originele slaapplaatsen waaronder bedstedes gerealiseerd.

De middeleeuwse duiventoren is in dezelfde hippe industriële stijl verbouwd. Dit luxe appartement heeft een wel heel speciale feature: originele broodovens uit de middeleeuwen.

Table d’hôtes, een heerlijk restaurant onder handbereik
Na een ontspannen dag bij het zwembad of een ontdekkingstocht door de omgeving kun je 's avonds aanschuiven voor het diner. Aan lange tafels in de tuin of op het terras met uitzicht op de (verborgen) speeltuin. Ook het ontbijt of een uitgebreide picknick maken Niels en Laura graag voor je klaar.

Tip: neem je familie en vrienden mee naar deze prachtige stek! Je kunt er met maximaal 23 personen slapen.

Ook enthousiast over Bassivière? Lees hier alle details van deze luxe appartementen in Frankrijk en boek je volgende vakantie!