Luxe vakantiehuis in de Provence

Een heerlijk vakantiehuis in een heerlijke vakantiestreek. In de Provence vind je het! Vanuit je luxe vrijstaande vakantiehuis met privé-zwembad geniet je van kleurrijke lavendel - en zonnebloemvelden.

Of dwaal je rond op markten in karakteristieke dorpjes. De Gorges du Verdon in de Provence mag je, als bekendste en grootste kloof van Europa, natuurlijk niet missen.
De Middellandse Zee is ook niet ver weg. Ideaal om af te koelen en te flaneren in het gezellige St-Tropez.

 

Vanwege deze perfecte mix van avontuur en ontspanning is de Provence een populaire vakantiebestemming. Dan juist is het heerlijk om je aan de drukte te onttrekken in je eigen luxe vakantiehuis. 

Enthousiast? Nu nog dat ene vakantiehuis vinden dat precies aan jouw wensen voldoet. We tippen je deze twee reisorganisaties!

Bij Vacances Provence kun je terecht voor het huren van luxe en karakterisitieke vakantiehuizen en villa's met privé-zwembad in Zuid Frankrijk, de Provence en Côte d' Azur.

InterProvence heeft voor jou een knus vakantiehuis in de Provence, een luxe villa met privé zwembad in Zuid-Frankrijk of een zonnig vakantie appartement aan het strand.