Op naar Drenthe!

Een mix van natuur, cultuur en attracties. Van Drenthe als vakantie bestemming wordt iedereen blij!

Landgoed Het Grote Zand  is hierbij een perfecte uitvalsbasis. Een bezoek aan de Hunebedden combineer je met een wandeling door één van de Drentse natuurgebieden. Waar je kans maakt op een ontmoeting met een van de Schotse Hooglanders die het gebied bewonen.  Voor nog véél meer dieren ga je natuurlijk ook naar het Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

 

En dan hebben we het nog niet gehad over het superleuke Verkeerspark Assen, het indrukwekkende kamp Westerbork of pittorekse dorpjes als Dwingeloo.

Goed, nog even terug naar je slaapplaats op deze bestemming. Hoe groot je gezelschap ook is, Landgoed Het Grote Zand heeft een vakantieverblijf voor je. Voor 6, 8, 10 en 12 personen. De fraaie vrijstaande vakantiehuizen liggen op een groot landgoed aan de rand van een beschermd natuurgebied en op circa 500 meter van het dorpje Hooghalen. Alle faciliteiten op het park zijn aanwezig maar van een bescheiden formaat. Zwemmen kun je in het overdekte zwembad. Ook is er een sauna, een stoombad en een solarium. En voor een hapje en drankje kun je in een bruin café en à la carte restaurant terecht.

Lees hier meer over deze vakantiehuizen en dan… op naar Drenthe!