Sea Lodges in Bloemendaal

Wat een heerlijke plek en wat een leuke lodges! Midden in de duinen, 250 meter van het strand, staan deze gloednieuwe huisjes in strandstijl.

Voor een vakantie met je vrienden of gezin. Of als je de grotere versie neemt, kunnen opa en oma ook mee. 

  
Sea Lodge voor 4 personen

 

 

 

Dit vakantiepark met Sea Lodges ligt direct tégenover de strandopgang van het hippe Bloemendaal aan Zee. Gezellige strandpaviljoens binnen handbereik dus.  Voor natuur en rust wandel of fiets je vanaf je vakantiehuisje zo het Noord-Hollands Duingebied in. Je moet niet raar opkijken als een Schotse Hooglander hier je pad kruist!

De Sea Lodges zijn geschikt voor 4 personen en hebben een sfeervolle inrichting in strandstijl. De grote ramen in de woonkamer geven je mooi zicht op het duingebied. Bij mooi weer geniet je van dit zelfde plaatje maar dan vanaf je overdekte veranda. Jij met een glaasje wijn. Kinderen spelen in het zand.... Voor je wegdroomt nog even de details van deze Sea Lodges op een rij.

Alle Sea Lodges zijn voorzien van een smart-tv en hebben een keukenblok met combimagnetron, koelkast en Nespresso koffiemachine. Een badkamer met douche en apart toilet ontbreken natuurlijk ook niet. Er zijn verschillende varianten. Leuk met kids is degene met, behalve een gewone slaapkamer, een slaapvide met een stoere ladder naar boven. Beiden geschikt voor 2 personen en voorzien van heerlijke boxspring-bedden. Ga je met twee stellen kies dan de variant met twee slaapkamers én twee badkamers.

Enthousiast? Kijk snel of jouw Sea Lodge aan zee nog vrij is!

Tip: Ook op Ameland staan deze prachtige vakantiehuisjes.