Slapen in een hooiberg

Origineel overnachten? Dit zijn echt unieke vakantiehuizen in Twente.

Vroeger sliepen de boerenknechten regelmatig in het hooi. Nu zijn de hooibergen mooie vakantiehuizen waar je de warme sfeer van het vroegere boerenleven proeft.

Geschikt voor maximaal 5 personen en met alle luxe die je kan wensen. Een privé sauna, LCD-tv en volledig ingerichte keuken met vaatwasser.

 

 

De hooiberg is ook heerlijk voor de kinderen. Er is veel ruimte om te spelen in en rond het huis. Vlakbij de hooiberg kunnen ze hun energie kwijt op een airtrampoline en een all-weather sportveld.

Deze unieke vakantiehuizen staan op het kleinschalige vakantiepark en camping Mölke. Gelegen aan het kabbelende riviertje de Regge, op de grens van Salland & Twente. Op het vakantiepark is van alles te beleven voor gezinnen. Iedere vakantie bedenkt het animatieteam de leukste spelletjes. Verder vind je er een overdekt zwembad, binnenspeeltuin, sfeervol restaurant en bowlingbanen.

Het riviertje de Regge nodigt uit om te vissen, te zwemmen en te varen. Dit laatste doe je het beste met een fluisterboot of kano. Bij diverse aanlegsteigers langs de Regge kun je aanleggen. Om te picknicken of een bezoek te brengen aan een biologische boerderij of wijnboerderij.

Huur deze originele hooiberg voor een lange vakantie of een heerlijk weekendje weg.

Enthousiast over het vakantiepark? Je kunt er ook kamperen met je eigen tent of huur een mobile home of chalet.