Table d’hôtes in de Lot-et-Garonne

Aan lange tafels genieten van de Franse keuken en elkaar. Daarna slapen in je sfeervolle boutique appartement. De ingrediënten van een perfecte vakantie!

De glooiende heuvels van de Lot-et-Garonne vormen het decor van Bassivière. Niels en Laura hebben hier een unieke locatie gerealiseerd.

In de 17e eeuwse schuur van ‘Barn Chic’ zijn vier luxe appartementen gemaakt. Ook de middeleeuwse duiventoren is recentelijk omgetoverd tot luxe appartement. 
 

Het interieur is een combinatie van warm, landelijk, hip, brocante, industrieel en design. Het kan zo in een woonmagazine! 

Table d’hôtes, heerlijk lang tafelen in huiselijke sfeer
Na een ontspannen dag bij het zwembad of een ontdekkingstocht door de omgeving kun je 's avonds aanschuiven in La Cantine Perché voor het diner. Aan lange tafels in de tuin of op het terras met uitzicht op de verborgen speeltuin.  Laat je verwennen, terwijl je geniet van een mooie zonsondergang boven het Franse heuvelland. En ook de lokale wijnen kun je volop proeven. Je hoeft immers niet meer te rijden!

Wil je ook je ontbijt of een uitgebreide picknick laten verzorgen?  Ook dat maken Niels en Laura graag voor je klaar.

Nog meer weten over Bassivière of gewoon meteen boeken?  Lees hier alle details van deze table d'hôtes en boutique appartementen in Frankrijk