Vakantiehuisje met Hollandse wijngaard

Knus vakantiehuis op het Hollandse platteland met een Frans tintje.

Op het Gelderse platteland, om precies te zijn in Terwolde, vind je dit vakantiehuis voor 4 personen. Het ligt op een geitenboerderij, met een wijngaard midden op het terrein. Op dit kleinschalige park worden ambachtelijke boerenkaas en diverse zuivels gemaakt van de gemolken geitenmelk op de boerderij. Met een glaasje wijn én een kaasje met uitzicht op de wijnranken waan je je zo een klein beetje in Frankrijk. 


Vakantiehuis Waterkant
is knus ingericht. Bijzonder is de tweepersoons bedstede. Wel aangepast aan onze lange Nederlanders. De bedstee is 2.10 m lang. De tweede slaapkamer heeft 2 boxspringbedden. 

Het park is autovrij. Ruim baan voor kinderen dus om te spelen. Er zijn skelters, schommels, een wipwap, een klimtoestel en een zandbak. Ook het levensgrote dambord biedt vertier. ‘s Zomers kun je zwemmen in de poel. Fietsen zijn ter plaatse te huur.

Vanuit Terwolde mag een bezoek aan Deventer, een oude Hanzestad, niet ontbreken. Bezoek hier bijvoorbeeld het Speelgoedmuseum of de Deventerkoekwinkel. Tip: Steek de Ijssel over met het pontje (voetveer). Je hebt zo een prachtig uitzicht op Deventer en je spaart parkeergeld uit.

Lees alles het sfeervolle Vakantiehuis Waterkant.

Of bekijk de andere vakantiehuizen op dit kleinschalige vakantiepark. Vakantiehuis Roggenkamp is geschikt voor 6 personen. Of Vakantiehuis Slootkant en Vakantiehuis Janny, beide voor 4 personen en vergelijkbaar met het huisje beschreven op deze pagina.