Betonnen hanglamp

Een betonnen hanglamp, afgelopen jaar zag je al diverse merken die betonnen lampen in hun collectie hadden, dit jaar lijkt deze stoere hanglamp echt 'doorgebroken' te zijn. En dat vinden wij niet gek. Deze hanglampen geven een stoere, robuuste look aan je interieur en staat goed boven de eettafel maar bijvoorbeeld ook in de keuken.

We hebben online een paar mooie betonnen hanglampen voor je geselecteerd. De hanglampen van beton die zijn afgebeeld op de hoofdfoto zijn van het merk Dutchbone en hebben we voor je gevonden op Wehkamp.nl.

mooie betonnen hanglamp woonkamer

Om te beginnen een echte eye-cather voor je huis, gespot op FonQ.nl. De betonnen lamp met metalen afwerking van het merk Serax. De ontwerpster Marie Michielssen werkt al sinds lange tijd voor het bedrijf Serax en heeft deze mooie betonnen hanglamp met wit, rood of groen ijzer ontworpen. Welke kleur past het beste bij jouw interieur? Hang er eentje in de slaapkamer, of hang er twee of drie boven de tafel.

mooie betonnen hanglamp online

De betonnen lampen van het Belgische merk Lucide zijn ook geweldig. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar maar onze favoriet is de hanglamp van beton met geometrische vormen.

betonnen hanglampen merk Lucide online

Ook te gek zijn de hanglampen van het merk Kikke & Hebbe (what's in a name) van glazend beton. Kies een of meer van deze hanglampen uit met de keuze uit diverse gekleurde snoertjes. Super om een paar van deze stoere hanglampen boven de eettafel te hangen, of boven je werktafel.

leuke betonnen hanglamp online

Wil je naast deze inspiratie voor betonnen hanglampen nog even verder zoeken naar mooie lampen? Kijk dan op ZOOK.nl - stoere lampen of ZOOK.nl - hanglampen