Vloerkleed voor buiten

Heerlijk liggen op een vloerkleed buiten, in je tuin of op je terras?! Bekijk deze all weather vloerkleden die voor binnen en buiten gebruik geschikt zijn.

De leuke tapijten van Fatboy zijn gemaakt van waterafstotend materiaal. Mocht je een heel groot vloerkleed nodig hebben, dan kun je meerdere vloerkleden aan elkaar vastmaken met de handige drukknopen. Ook leuk voor buiten zijn de kunststof vloerkleden van Colorique. Bekijk alle vloerkleden voor buiten online: Fonq/vloerkleedbuiten

De Fatboy Non Flying Carpet is in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Wat een leuk kleed voor in de tuin, op het balkon of ergens anders buiten.

leuk vloerkleed voor buiten

Op VT Wonen spotten we de buitenkleden van Bloomingville. Dankzij het plastic materiaal kun je het vloerkleed ook perfect in de tuin gebruiken, of juist op het strand onder je handdoek. Uiteraard kunnen na verloop van tijd de kleuren enigszins vervagen door het zonlicht. Haal de kleden in de winter weer naar binnen, want door de kou kunnen de randen namelijk breken. Bekijk alle vloerkleden van Bloomingville op VT Wonen: vloerkleden (check bij de beschrijving welke vloerkleden geschikt zijn voor gebruik buitenshuis)

vloerkleden voor buiten leuk en hip

Ook heel leuk en praktisch zijn de vloerkleden voor buiten van Pappelina. De vloerkleden zijn gemaakt van plastic en zijn daarmee ideaal als kleed voor een kinderkamer maar ook als buitenkleed. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en met verschillende leuke prints. Bekijk ze hier: Flinders/buitenkleed

leuk vloerkleed voor buiten buitenkleed