Stayokay hostels

Zin om een weekend of week met het hele gezin naar een bijzondere locatie in Nederland te gaan? Kijk dan echt even op de site van Stayokay.

Deze leuke hostels bevinden zich op verrassende locaties door heel Nederland. Vanuit de hostels van Stayokay kun je alle kanten op: kunst & cultuur proeven in de stad, actief de natuur verkennen of even uitwaaien op het strand. Wist je bijvoorbeeld dat Stayokay Heemskerk is gevestigd in een 13e-eeuws kasteel met Oranjerie? Dat Stayokay Egmond een hip designhotel aan de kust is. Houd je van de waddeneilanden, dan kun je zowel op Terschelling als Texel terecht bij Stayokay. Er zijn ondertussen 25 locaties. Ook in het centrum van Utrecht kun je tegenwoordig terecht!

Kijk op de site stayokay.com voor het volledige overzicht van de locaties. Je vindt daar ook de categorie familiehostels, die extra ingericht zijn voor de ontvangst van gezinnen met kinderen. Zo kun je daar een eigen familiekamer boeken met douche en toilet op de kamer. Je kunt kiezen uit 2, 4 6 en soms zelfs 8-persoonskamers.

stayokay hostel domburg jeugdherberg kasteel

Bij Stayokay vind je standaard geen overbodige luxe. De goedkoopste optie is om zelf je handdoeken, zeep en shampoo mee te nemen en je bed op te maken bij aankomst. Wil je toch liever wat meer comfort? Bestel dan het fullservice pakket bij het maken van je boeking, inclusief opgemaakt bed, handdoek, douchegel en shampoo.

Meer informatie: Stayokay.nl