Familie hotel voor skiën met kids

Een ideaal hotel voor de eerste 'pizzapunten' van jouw kids in de sneeuw.

Familotel Kinderhotel Sailer ligt centraal in het wintersportdorp Wenns en is gemakkelijk bereikbaar. Zonder dat je aan het einde van een lange autorit nog eens steile bergweggetjes hoeft te nemen.

Een heerlijk hotel als je met kleintjes gaat wintersporten. Er is namelijk baby- en kinderopvang. Jij kan zo alleen of met een ouder kindje naar de piste. En meer goed nieuws: kinderen tot en met 6 jaar verblijven er gratis!

Je verblijft hier in comfortabele kamer met een tweepersoonsbed, twee extra bedden of een tweepersoonsslaapbank, een satelliet-tv.  En natuurlijk een badkamer met douche, toilet en haardroger. Een gedeelte van dit type kamers beschikt over een balkon. In het restaurant, stube en bar kun je terecht voor al je maaltijden en drankjes. Je verblijf is namelijk op basis van all inclusive light. Wel zo relaxed na een inspannende dag op de ski's.

Het wintersportdorp Wenns (962 m) ligt in het skigebied Hochzeiger-Pitztal in de regio Tirol. Het Pitztal is ondermeer bekend vanwege de Pitztaler Gletsjer, waar vrijwel het gehele jaar geskied kan worden. Er is een speciaal voor kinderen ingericht snowboardpark, er is Pitzis Kinderbergpark en er worden skilessen gegeven op een oefenweide. Met 12 km aan blauwe, 32 km aan rode en 10 km aan zwarte pistes maakt het gebeid geschikt voor elke wintersporter. Doordat het gebied niet al te groot is en je altijd op een centraal punt terug komt raak je elkaar niet snel kwijt.

Kriebelt het al een beetje? Kijk hier voor alle details van Familotel Kinderhotel Sailer.

Wil je meer hotels en appartementen bekijken waar je met het hele gezin kan genieten van de sneeuw. Kijk bij Pharos Reizen wintersport met kinderen.