Familie skifun in Chamonix Vallei

Naast je appartement direct op de ski's! Dit sprookjesachtige skidorp is zeer geschikt voor beginners en families.

Het kleine authentieke skidorpje Vallorcine is nog redelijk onbekend. Het eigen skigebied van Col de Balme, gelegen op 1264-2270 meter hoogte,  is 29 km groot, maar als onderdeel van het skimassief van Chamonix heb je nog vele honderden kilometers meer binnen skibereik. Kijk hier voor meer informatie over het skigebied Col de Balme.

 

 

Het appartement Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc dat wij hebben geselecteerd ligt direct aan de piste en naast de gondel. Met ruime appartementen voor 2 tot 10 personen . Er is een overdekte parkeergarage voor de gasten. Na het skiën is het heerlijk ontspannen in de SPA met indoor zwembad  met een subliem uitzicht op het bergpanorama. Voor een hapje en drankje is er een loungebar en een restaurant en een loungebar. 

Met kok!
Wil je jezelf eens goed verwennen, boek er dan ook een kok bij. Deze kok komt dan langs voor 7 x een ontbijt, 7 x après-ski snacks en 6 x een diner met drankjes tijdens je wintersportweek. Wat betreft de kosten moet je denken aan € 385,- per persoon op basis van 8 personen.

Het dorpje Vallorcine is  kleinschalig en biedt verder weinig vertier. Een rustige bestemming dus, ideaal voor een skivakantie met je familie. En voor een skibestemming niet ver weg, slechts 950 km vanaf Utrecht!

Kijk verder voor alle details over dit comfortabele appartement direct aan de piste

Op Het Frankrijkhuis staan nog veel meer wintersport appartementen in de Franse Alpen!