Skien in La Rosière

160 kilometer aan pistes ontdekken vanuit je sfeervolle chalet appartement.

Deze chalet-appartementen direct bij de piste in La Rosière zijn recent gebouwd. In Savoyaardse stijl met veel aandacht voor ruimte en privacy.

In de résidence bevindt zich het restaurant La Grange, waar je voor zowel het ontbijt als het diner terecht kan. Ook is er in de résidence een Sherpa supermarkt, hier kan tevens broodjesservice worden geregeld. Elk appartement heeft een eigen skilocker.

Les Balcons de la Rosière beschikt over een eigen wellness ruimte met twee sauna's, een jacuzzi en een hammam. Deze faciliteiten zijn gratis te gebruiken door de gasten. Tegen betaling kun je er ook gemasseerd worden!

Ook van de ligging van deze appartementen word je blij. De skischool vind je op 150 meter afstand en ook hier is de dichtsbijzijnde stoeltjeslift. Bij voldoende sneeuw ski je aan het einde van de dag zo terug naar je appartement.

Je skiet in hier in Espace San Bernardo,  één van de weinige wintersportgebieden in de Haute-Tarentaise met een zuidligging. Met maar liefst 160 kilometer aan piste verveel je je niet snel. La Rosière is vanaf Utrecht 836 kilometer rijden. Goed te doen!

In de directe omgeving zijn bovendien een aantal winkels, skiverhuur, bowling, restaurants, bars en terrasjes.  Meer faciliteiten zijn te vinden in het (oude) centrum van La Rosière, gelegen op ca. 1 kilometer afstand en is te voet bereikbaar via een speciaal wandelpad dat 's avonds verlicht is.

Kijk snel verder of deze appartementen in de Franse Alpen nog vrij zijn voor jouw ski-vakantie.

Op Chalet.nl vind je nog meer chalets en appartementen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.