9 x leuke fauteuils

Woon Tips

Categorie

Wonen, De leukste woonwebwinkels, Woonaccessoires
Na heel veel leuke reacties op ons veelgelezen blog '9 x leuke hippe banken voor de woonkamer' was het tijd voor een aanvullend blog: '9 x leuke fauteuils voor in de woonkamer'. We hebben het internet afgestruind om de leukste stoelen voor jou te selecteren. Laat je ons weten of er een leuke fauteuil voor jou bij zit?

Betaalbare fauteuils van eigen merk
De eerste niet te missen site die uit elkaar knalt van de leuke en hippe fauteuils is Wehkamp en kijk dan vooral naar het goed betaalbare eigen merk whkmps own.

leuke fauteuil online bestellen

Ga je voor een compacte, niet te grote fauteuil of kies je voor een ruimere loveseats. De loveseats zijn heerlijk om in je eentje in weg te zakken maar zijn ook geschikt om met z'n tweetjes in te zitten. Kies je voor een basiskleur die altijd goed is, zoals grijs, of ga je voor een eye-catcher in een opvallende kleur zoals geel of hardgroen. 

leuke loveseat online bestellen

Op FonQ vonden we ook een aantal mooie fauteuils. Opvallend in het aanbod is bijvoorbeeld de prachtige stoel van het merk Pols Potten (jawel..!) of van het designlabel Spinder. Twee prachtige fauteuils die niet zullen misstaan in een stijlvol strakke inrichting.

fauteuil van pols potten online 

grijze fauteuil van het merk Spinder

Terug in de tijd!
Mijn vader had er jarengeleden (jaren '80) al eentje staan. Ik weet nog dat ik hem in mijn kindertijd ontzettend lelijk vond. Maar helemaal terug van weggeweest en nu zelfs op mijn eigen verlanglijstje beland: de vlinderstoel! (hier gespot op VTwonen)

leuke fauteuil vlinderstoel online

Nog even verder kijken? Lees dan ook ons blog bomvol leuke banken.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.