Boxsprings

Boxspring bedden zijn bedden met een hoger ligcomfort dan 'normale' bedden. Dit komt omdat ze opgebouwd zijn uit drie verschillende delen. Deze drie delen zorgen in samenwerking met elkaar dat een boxspring optimale nachtrust creëert.

Het eerste deel van de boxspring is de box. Dit is het onderste deel. Deze box is vaak geveerd en gestoffeerd. Het tweede en middelste deel is het matras. Dit kan een matras met vering zijn, maar het hoeft niet. Doordat deze op de box ligt wordt deze goed ondersteund. Als laatste komt er nog een topdekmatras bovenop. Deze zorgt ervoor dat de stevigheid van het matras gecompenseerd wordt en het heerlijk zal slapen. Alle drie te delen geven elkaar optimale ondersteuning zodat een boxspring heerlijk is om op te slapen.

 boxspring online bestellen zwarte boxspring met achterwand

Boxsprings worden vaak in hotels gebruikt en stralen luxe en klasse uit. Daarnaast slapen boxsprings heerlijk omdat ze uit meerdere lagen zijn opgebouwd. Boxsprings.nl heeft een breed aanbod aan boxsprings met een ligcomfort van hotelkwaliteit. Daarnaast is de klantenservice altijd bereid om advies te geven en je te helpen met jouw aankoop.

Op Boxsprings.nl kun je niet alleen terecht voor complete sets, maar ook voor uw boxspring matrassen en voor topdekmatrassen. Als jouw topdekmatras aan vervanging toe is of als je huidge matras te hard is kun je op deze website terecht voor een topdekmatras. Topdekmatrassen zijn ideaal om de stevigheid van het normale matras te compenseren en om extra steun en ligcomfort te geven. Daarnaast heeft Boxsprings.nl een breed aanbod aan beddengoed. Niet alleen hoofdkussens en dekbedden staan in het ruime assortiment, maar ook bedlinnen als dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons zijn verkrijgbaar op de website.