Nieuwe verlichting nodig - advies bij een lichtplan

Woon Tips

Categorie

Wonen, Lampen, Stoere lampen, Industriële lampen
Misschien heb je net een nieuw huis gekocht, of wil je je huidige huis eens flink verbouwen, denk dan ook na over een goed lichtplan.

Verlichting is heel belangrijk voor het creëren van sfeer in je huis. Een lichtplan op maat is handig om de juiste sfeer neer te kunnen zetten. En aangezien dat echt een vak apart is, is het goed om een professional in te schakelen. 

Iedere ruimte in je huis of kantoor heeft verlichting nodig. In sommige ruimtes moet de verlichting functioneel zijn, op andere plekken gaat het juist om warmte en sfeer. Verlichting kan een ruimte tot leven brengen. Bijvoorbeeld door bepaalde items uit te lichten, te kiezen voor een kleur of stijl of te kiezen voor bepaalde invalshoeken voor de sfeerverlichting. 

Vrijblijvend advies lichtplan

Het team van Lichtkunde.nl komt graag bij je langs voor een vrijblijvend GRATIS adviesgesprek. Na een oriënterend gesprek waarin de wensen t.a.v. de verlichting worden besproken, worden de wensen omgezet in een op maat geschreven adviesplan. Een sfeerbeeld dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen. 

lichtkunde lichtplan

Als dealer van bijzondere (Nederlandse) merken kan Lichtkunde altijd verlichting aanbieden in de stijl die bij jou past.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van een lichtplan op Lichtkunde-advies.nl

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.