Leuke bijzettafels

Misschien heb je geen plek voor een grote salontafel of is dat sowieso niet jouw ding, online vind je nu bijzonder veel leuke bijzettafels die niet alleen praktisch zijn om wat neer te leggen maar die ook meteen een leuke accessoire voor je woonkamer zijn. Trendy bijzettafels zijn de salontafels anno 2018.

We hebben online gezocht naar leuke en hippe bijzettafels. Leuke sites waar je zeker kunt slagen voor een leuke bijzettafel zijn:

zookalicious bijzettafels

1. FonQ.nl
2. VTwonen.nl
3. IamRecycled.nl
4. Wehkamp

Hieronder vind je onze favoriete bijzettafels van dit moment vind je hier online: 

leuke hippe bijzettafels

1. Zuiver Two Tone bijzettafel, 2. Hay bijzetafel, 3. Design House Stockholm  4. House doctor bak side tabel 5. Seletti bijzetter  6. Leitmotiv Tritable bijzettafel, 7. Bijzetter Leitmotiv  8. Bijzettafel Zuiver OSB 9. Bijzettafel van HK Living

Mooie betaalbare design bijzettafels van Scandinavisch ontwerp. 

Flinders, de woonwebwinkel van dit moment, inspireert haar woonfans wekelijks met praktische tips en mooie stylingsfotografie. Zij hebben voor jou hun 10 bijzettafel hardlopers op een rij gezet in hun blog: 10 x de mooiste bijzettafels

Waar je ook zeker online moet kijken in je zooktocht naar een hippe bijzettafel is Wehkamp. Daar vind je diverse leuke merken woonaccessoires inclusief hun eigen goed betaalbare label Wehkamps Own. Je vindt er ook prachtige sfeerfoto's van inrichtingen ter inspiratie. Bekijk hier hun assortiment bijzettafels

hippe bijzettafels online

Alvast een voorproefje van onze twee favoriete bijzettafels. 

1. De T Tray bijzettafel van Design on Stock is een typisch voorbeeld van Hollandse nuchterheid: past het niet ernaast, dan schuif je de bijzettafel onder de bank . Dankzij het handvat beweeg je de tafel gemakkelijk heen en weer.

T Tray hippe bijzettafel zalm rose

2. Be Pure Skybox stoere bijzettafel van Be Pure staat niet alleen stevig op zijn pootjes, maar biedt ook nog eens ruimte voor alles wat je uit het zicht wilt hebben.

Be pure zwarte bijzettafel


Handgemaakte bijzettafels met een verhaal

We zijn ook helemaal fan van de handgemaakte bijzetters van IamRecycled. De tafeltjes zijn geinspireerd op rekjes die in de jaren '60 werden gebruikt bij het asperge steken. Het bijzettertje is leuk voor in de keuken, bijvoorbeeld om kruidenplanten op te zetten of kan neergezet worden als bijzettafel in de kamer. Bekijk alle modellen online: IamRecycled.nl / bijzetters

bijzetter iamrecycled

En omdat we zo van sfeerbeelden houden, hierbij nog een heerlijke portie inspiratie voor het vinden van een leuke hippe bijzettafel:

Bijzettafels van Zuiver

bijzettafel zuiver leuk hip hippe bijzettafel zuiver online

Design bijzettafel van Serax

 strakke mooie bijzettafel

Leuke kleurrijke bijzettafel van Leitmotiv

leuke bijzzettafel leitmotiv 

Meer leuke woonaccessoires waaronder bijzettafels vind je op onze pagina: ZOOK.nl / woonaccessoires. Of kijk bij ons overzicht van leukste woonwebwinkels online. Veel plezier bij het zoeken van een leuke bijzettafel!